Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

[/DOUBLEPOST]
Bura Tam Olarak Neresi ? Bizim Varda Tarafi Gibi Of Çankara Filan Rize Mi Yoksa?[/QUOTE]

Giresun gezimde bektaş yaylası ve kümbet yaylasına giderken çekmiştim o fotoğrafları muhteşem bir doğa muhteşem bir hava herkesin görmesi gereken yerler.

[/DOUBLEPOST]
Bura Tam Olarak Neresi ? Bizim Varda Tarafi Gibi Of Çankara Filan Rize Mi Yoksa?

Giresun gezimde bektaş yaylası ve kümbet yaylasına giderken çekmiştim o fotoğrafları muhteşem bir doğa muhteşem bir hava herkesin görmesi gereken yerler.[/QUOTE]
Hi Uzakmiş Bizim Oralardada Çok Var

Bir şehir düşünün üzerinde yıldızların olmadığı

i4s

Tepkiler: Mayk29

ANIL

Admin
Konu dışı mesaj yazmayın arkadaşlar.

Tepkiler: Hermaphroditos, Nextman ve OttomaN TigeR

Galaxy gio 3.2 mp

Son düzenleme:

Nextman

Emekli Yönetici
Işıklar içinde harika bir çekim oldu

Tepkiler: TeknoÖmer, Invoke, DarkredBlue61 ve 4 diğerleri

Nextman

Emekli Yönetici
Fotoğraf sanatı ayrı kişisel fotoğraflar beğenisi ayrı diyelim ışık hüzmesi ortam ve mekan ile alakalı aslında objefktifde canlı ön planda tutularak çekilen ışık hüzmesi olan bir fotoğraf tabiki fazla sevilmez.Bakış açısı

Tepkiler: OttomaN TigeR
Enterasan Ne Diyeyim Bu Şimdiye Kadar Başima Gelmedi Diyebilirim Nandroid Cihaz İlemi Çektin Sanırım Sizde Fazla Olmasının Nedeni Normal Cihazlardan Poz Telafisi +0,7 Filan Arttırılmiş Diye Heralde Başka Resim Varmi Orjinal

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cihazımda yok ankca pcye aktardıklarımdan eklerim kısa sürede.Bir çekim esnasında özellikle tercihen çekmiştim.

Cihazımda yok ankca pcye aktardıklarımdan eklerim kısa sürede.Bir çekim esnasında özellikle tercihen çekmiştim.
Pozlamayi Değiştirirseniz Fark Eder Özellikle Saat 10-11 Arası Yada 2-3 Arasında Çekerseniz Özellikle Ev Yani Pozlama Telafisini +0,7 ye Filan Alip Denersen Daha Güzel Çıkar

Nextman

Emekli Yönetici
Pozlamayi Değiştirirseniz Fark Eder Özellikle Saat 10-11 Arası Yada 2-3 Arasında Çekerseniz Özellikle Ev Yani Pozlama Telafisini +0,7 ye Filan Alip Denersen Daha Güzel Çıkar
Tabiki elbette ancak anlık çekimdi zaten bu örnek . DSC-QX100 favorim şimdilik