Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

ya harika kameralarınız var harika çekiyosunuz hepinizde hepinizi tebrik ederim ayrı ayrı

Tepkiler: Nextman

mimaran

Üye

Bunlarda benden iphone 5 ile çektim.

Tepkiler: boran9999
ya harika kameralarınız var harika çekiyosunuz hepinizde hepinizi tebrik ederim ayrı ayrı

İnanın bana kameranın etkisi % 40 ı geçmez daha çok sevmekle ilgili Yoksa vasat bir kamerası olan cihaz fazlasıyla yeter bu işler için. Beğendiğinize sevindim. Selamlar

Tepkiler: doqukans2, Nextman ve OttomaN TigeR

Boran abi fotoğraf hakkında senden yorum bekliyorum. @boran9999

Tepkiler: boran9999, Nextman ve 4MaGuS

4MaGuS

Üye
L920 gece 23 civarı bursa ırgandı köprüsü dünyadaki ilk çarşılı köprü resmi

karşıdaki masalara bakmaya çalışın geceleyin yakalaması bence güzel bir şey net birde

yorumlarınızı bekliyorum resimler çekilirsen camera ayarlarında oynama yapılmıştır biraz

Tepkiler: boran9999 ve OttomaN TigeR

Boran abi fotoğraf hakkında senden yorum bekliyorum. @boran9999

Sevgili Gökçen alan sıkışık olduğundan ilk bakışta karışık gibi görünsede asıl bu kareye damga vuran yaratıcılığınız olmuş. İşte benimde hep isteyip ama bir türlü yakalayamadığım bir kare. Tebrik ediyorum. Selamlar

Tepkiler: OttomaN TigeR ve Nextman

Değerli yorumunuz ve beğeniniz için çok çok teşekkürler abi, saygılar.

Tepkiler: boran9999 ve Nextman

Sevgili aydın ilk fotoğra çok hoş olmuş pozlamanız ve 800 iso ya rağmen sanki tripotla çekilmişcesine tertemiz pırıl pırıl kadrajınıza biraz daha dikkat ederseniz mükemmel olur. Tebrikler Selamlar
Değerli yorumunuz ve beğeniniz için çok çok teşekkürler abi, saygılar.

Bu carl zeiss i bazen çok kıskanıyorum Mükemmele yakın kontraks

Tepkiler: OttomaN TigeR ve 4MaGuS

4MaGuS

Üye
abi bence sende bir lumia 1020 falan al hem carl zeiss denemiş olursun arada wp yide tanırsın bu arada kadraja biraz daha dikkat et derken tam olarak neyden detaya biraz girerseniz ona özen göstermeye çalışırım bilgilendirmeler için teşekkürler

Son düzenleme:

Çekim yaparken ekran üzerinde fotoğraflayacağımız manzara yada obje kısaca kadraj Özellikle simetrisine dikkat etmek lazım sagdan sola yukarıdan aşayıya 3 e böl ekranı manzara çekiyorsak 3/1 ine yerleştir ufuk çizgisini portre çekiyorsak mutlaka ortaya değilde 3/1 ine yerleştir modeli neyi görüntülemek istiyorsak mutlaka ilk baktığımızda istediğimiz neste dikkatleri üzerine çeksin.

Edit: Bundan yaklaşık 4 yıl önce idi sanırım N97 kullandım inanılmaz başarılı camerası vardı. Neden olmasın alırız bir tane nokia düşeriz yollara

Son düzenleme:
Tepkiler: OttomaN TigeR

4MaGuS

Üye
kısaca biraz daha kadrajı geniş al diyebilirmiyiz istediğimiz kısım ekranın 3te1 i olsun ancak bu zamanda biraz uzak kalmış olamzmı yanlışmı anladım acaba

Tepkiler: boran9999

Türe

Üye
Gürültüyü ben arttırdım cihazdan kaynaklı değil.

Tepkiler: Invoke, Nextman ve boran9999

Artles

Üye
Buyrun buda benden olsun aylar önce çekmiştim maksat konuya renk katmak ^^

Cihaz : Note 2

Tepkiler: signor ramon, kingleng123, OttomaN TigeR ve 3 diğerleri
LG G2 gözünden Atatürk arboretumu ;

Tepkiler: Nextman, keske22, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha

4MaGuS

Üye
L920 buluçka resmi

Tepkiler: OttomaN TigeR ve boran9999