4MaGuS
Üye
ortalamadan çekmişim evet akşam çekince arkaya koyacak bir şey yoktu sade olsun istedim biraz beğendiğinize sevindimSevgili Aydın kardeşim ellerine sağlık. Biraz daha sağdan çekilseydi ve sade bir arka fon olsaydı çok daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Tebrikler
Evet sonradan arkaya takılan zoomlardan, bu kareyi ya temmuz ya Ağustos ayında çektim. Kit bana ait değildi yaylada komşum vardı yurt dışından gelen bir kaç günlüğüne ödünç alıp kullandım baya başarılı kareler çektim zaman zaman yükleyeceğim. Yalnız normal kitlerden değildi baya profesyonel bir aletti ama markası ne dersen hatırlamıyorum.Sevgili baby_face karen oldukca başarılı tebrik ederim Zoom kit! derken sonradan arkaya takılabilen zoomlardanmıdır merak ettim? Bilgilendirirsen sevinirim.
Evet sonradan arkaya takılan zoomlardan, bu kareyi ya temmuz ya Ağustos ayında çektim. Kit bana ait değildi yaylada komşum vardı yurt dışından gelen bir kaç günlüğüne ödünç alıp kullandım baya başarılı kareler çektim zaman zaman yükleyeceğim. Yalnız normal kitlerden değildi baya profesyonel bir aletti ama markası ne dersen hatırlamıyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
TeşekkürlerÇok başarılı olmuş tebrik ediyorum.Selamlar
abi döktürmüşsün bu nedir ya güzelliğe bakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Xperia U (kaliteye bak berbat ya note2 istiyorumm)
duvar arkasında üşümüş bi köpek
abi döktürmüşsün bu nedir ya güzelliğe bak
EstağfurullahXperia U (kaliteye bak berbat ya note2 istiyorumm)
duvar arkasında üşümüş bi köpek
abi döktürmüşsün bu nedir ya güzelliğe bak
netlemede sıkıntı şöyle oldu eve gidiyordum acelem vardı okuldan öğle yemeği için çıkmıştım yoksa ISO 100 netleme dokunarak EV +1 günışığı yapsaydım bencede güzel olurdu ama ben direk SCN auto modunda çektimBence biraz özen gösterirseniz çok daha başarılı fotoğraflar çekebilirsiniz. Xperia U kamerasına gelince; Ben sıkıntıyı sadece netlemede gördüm oda öndeki duvardan kaynaklanıyor Kadrajınıza biraz özen gösterir ışığı iyi ayarlarsanız hoş kareler elde edersiniz. Tebrik ediyor başarılar diliyorum.
İnşallahBeğendiğinize sevindim. DSLR ilede fotoğrafladım 11-16 yoktu yanımda 24-105 le yaklaşık 25 kareinşallah edirne'de nasip olursa beraber başarılı kareler çekeriz.
Sevgili Nextman Bu fotoğrafa bayıldım. İnanılmaz başarılı karelemmişsin pırıl pırıl tekrar tekrar tebrik ediyorum örnek bir kare. Elleriniz dert görmesin.İnşallahOzaman bir ek daha yapalım Edirne Selimiye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok bekledim Boran bey malum hem zaman kısıtlı hem gelen geçen.Çünkü tam olarak kafamda canlandırdığım kare buydu beğenilmesine sevindim.Sizin kadar profesyonel değilim ama elimizden geldiğince Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?