kalpsizşair Üye ne tesadüf bende bu programı arıyorum demek ki bu telefonlarla ilgilenenler hep aynı isteklerde bulunuyor
ne tesadüf bende bu programı arıyorum demek ki bu telefonlarla ilgilenenler hep aynı isteklerde bulunuyor
celilcemre Üye evet vardı kurdumda ama sitd gitti oda gitti ismini hatırlamıyorum n73'e kurmuştum pek olmadı gibi hemde türkçeydi 2 yıla yakın oldu
evet vardı kurdumda ama sitd gitti oda gitti ismini hatırlamıyorum n73'e kurmuştum pek olmadı gibi hemde türkçeydi 2 yıla yakın oldu
kalpsizşair Üye celilcemre' Alıntı: evet vardı kurdumda ama sitd gitti oda gitti ismini hatırlamıyorum n73'e kurmuştum pek olmadı gibi hemde türkçeydi 2 yıla yakın oldu Genişletmek için tıkla ... Tek umudumuz sen kaldın dostum sen hatırlarda paylaşırsan yaşadık
celilcemre' Alıntı: evet vardı kurdumda ama sitd gitti oda gitti ismini hatırlamıyorum n73'e kurmuştum pek olmadı gibi hemde türkçeydi 2 yıla yakın oldu Genişletmek için tıkla ... Tek umudumuz sen kaldın dostum sen hatırlarda paylaşırsan yaşadık
ismail Üye Bunlarıda deneyin bi ara ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız www.maxicep.com/pc-symbian-s60v5-ce...3-s60v5-s-3-symbianos9-x-unsigned-393679.html
Bunlarıda deneyin bi ara ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız www.maxicep.com/pc-symbian-s60v5-ce...3-s60v5-s-3-symbianos9-x-unsigned-393679.html
kalpsizşair Üye İsmail' Alıntı: Bunlarıda deneyin bi ara ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız www.maxicep.com/pc-symbian-s60v5-ce...3-s60v5-s-3-symbianos9-x-unsigned-393679.html Genişletmek için tıkla ... Bu programlar bilgisayar istiyor bende bilgisay yok, telefonda çalısan screenshot gibi bi program arıyorum ama yok gibi
İsmail' Alıntı: Bunlarıda deneyin bi ara ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız www.maxicep.com/pc-symbian-s60v5-ce...3-s60v5-s-3-symbianos9-x-unsigned-393679.html Genişletmek için tıkla ... Bu programlar bilgisayar istiyor bende bilgisay yok, telefonda çalısan screenshot gibi bi program arıyorum ama yok gibi
ismail Üye kalpsizşair' Alıntı: Bu programlar bilgisayar istiyor bende bilgisay yok, telefonda çalısan screenshot gibi bi program arıyorum ama yok gibi Genişletmek için tıkla ... Onu herkes arıyo
kalpsizşair' Alıntı: Bu programlar bilgisayar istiyor bende bilgisay yok, telefonda çalısan screenshot gibi bi program arıyorum ama yok gibi Genişletmek için tıkla ... Onu herkes arıyo
kadikoy Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu sayfada online video capture var.eğer telefonda çalışırsa..herkesin aradığı program olur. lisanı olanlar olmıyanlara yardım ederse bu iş tamamdır..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu sayfada online video capture var.eğer telefonda çalışırsa..herkesin aradığı program olur. lisanı olanlar olmıyanlara yardım ederse bu iş tamamdır..
celilcemre Üye telefona kurmuştum eminim cepteam.net siteden verim vermedi hatırlamıyorum ismini keşke yardımcı olabisem
telefona kurmuştum eminim cepteam.net siteden verim vermedi hatırlamıyorum ismini keşke yardımcı olabisem