cep telefonu almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

mservank

mservank

Üye
hmm demek öyle değil çoğu forumda ses seviyesinin daha fazla olduğu söyleniyordu da ondan yazdım ama n73 normal 1gb destekliyormuş n73 ise 2gb destekliyormuş ya bi de şu müzik çaların kapatılma işi olsaydı yav tam olurdu ya hadi o da inşlalah yeni yazlımla düzeltilir ne de olsa açık uygulama şarj yer

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
şimdi me ile normal arasında fark kalmadı deniyor. ben me bilmiyorum. ama bilenler fark kalmadı diyor. önceden me ye geçiyorlarmış ama şimdi gerek kalmadı çünkü me yi düze aktardı diyorlar. farkları söylüyorlar. inceledim. zaten eski versiyonla şimdiki arasında dağlar kadar fark var. şuan çok daha iyi. özellikle kamerada kilitlenme olmuyor. müzik çalarında son seste müzik dinlemek çevredeki insanlara zarar veriyor. aşırı fazla sesli. bu sebepten düşük seste müzik dinliyorum. benim bildiğim ve okuduğuma göre me ile ses farkı yokmuş.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Evet zaten dediğiniz gibi aradaki kart olsun kasa olsun almak istediğinizde aynı yere gelecektir. Ama telefon bana bu haliyle yeter diyorsanız (ki yeter) aradaki farkı vermeye hiç gerek yok bence :oke:

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
hmm demek öyle değil çoğu forumda ses seviyesinin daha fazla olduğu söyleniyordu da ondan yazdım ama n73 normal 1gb destekliyormuş n73 ise 2gb destekliyormuş ya bi de şu müzik çaların kapatılma işi olsaydı yav tam olurdu ya hadi o da inşlalah yeni yazlımla düzeltilir ne de olsa açık uygulama şarj yer

ben şuan 2 gb düz n73 kullanıyorum. gidip 2 gb toshiba hafıza kartı aldım. bir problem yaşamıyorum. sen niye bu kadar me ye taktın anlamıyorum.

mservank

mservank

Üye
işlemcisi daha da iyileştirilmiş deniliyor ama benm tercihim yine n73 ME olur ne de olsa kart fiyatı falan n73 ME nin fiyatını bulacaktır n73 ü me ye çevirmek için

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
işlemci mi ? bu telefonda bide işlemci mi var ? kaç Ghz ?

mservank

mservank

Üye
ya kafam çok karıştı msn adresini verecek misin sadece site adını alacağım yani 1 saatir okuduğa göre bayağı bir çok bilgi var ben de okumak istiyorum

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
link verdim kaldır dediler kaldırdım.

mservank

mservank

Üye
evet işlemci hızı var mesela 3250 n95 işlemci si buna göre yüksek şte bu ikisi n80 arsında o işlemci olacak lanet şey yüzünd3n kaldım ama n73 ya da n73 ME alacağım forumda konu açtım n80 den daha iyimiş özellikleri ya adresini nolur ver ya sitenin adını ver beni engelle sil

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
verdiğim linki sonuna kadar okudum tam 4 saatimden fazla zaman aldı ama değdi.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
330 mhz işlemci mevcut. Ayrıca linki kaldırırsanız iyi olur :)

mservank

mservank

Üye
arkadaşım linki kaldır yasak onun için sürekli msn adresini istiyorum ama korkma benden virüs gelmez bana güvenebilirsiniz kötü bir şey yapacak değilim ama senin tercihin tanımadığın herkese güvenemezsin

mservank

mservank

Üye
evet işlemci hızı var mesela 3250 n95 işlemci si buna göre yüksek şte bu ikisi n80 arsında o işlemci olacak lanet şey yüzünd3n kaldım ama n73 ya da n73 ME alacağım forumda konu açtım n80 den daha iyimiş özellikleri ya adresini nolur ver ya sitenin adını ver beni engelle sil

sitenin adını ver demişim yanlışlıkla adresini ver diyeceğime kusura bakmayım

mservank

mservank

Üye
maximilano arkadaşım devam etmeyecek misin yazlılarına

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
tamam kaldırıyorum arkadaş gördü mahallede bir tır geldi adam profesyonel acemi dönemedi bir türlü oradaydım bizim arabayı garaja koydum ne olur ne olmaz diye. umarım linke girmişsindir kaldırıyorum linki.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bahsettiğiniz siteye bende Negative'de 3 yıldır üyeyiz. Ama artık mazur görürsünüz ki forum siteleri birbirine rakip olmuştur. Dolayısıyla bu tarz linklerin verilmesi yasaktır :oke:

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyordum ama kaldırdım

ALican35

ALican35

Üye
N95 güseL bir TeLefon ama biras pahaLı :D

mservank

mservank

Üye
n95 mi kardeş n95 e para mı yetişir onun 700 düşmesinii beklemek için 3 yık beklemk lazım herhalde düşün 1500 ytl ye iyi bir bilgisayar aldırmadılar üstelik bu bilgisayar değil cep telefonu ses kalitesinin daha iyi olduğunu ama daha kısık olduğunu yazmışlar n73 e göre kalanların hepsi aynı ama çok ta kaba n73 te kaba ama şık olduğu için göze batmıyor bugün bakalım n73 ile n80 arasında kalmıştım bakalım bugün son kararımı veriyorum

ALican35

ALican35

Üye
n95 mi kardeş n95 e para mı yetişir onun 700 düşmesinii beklemek için 3 yık beklemk lazım herhalde düşün 1500 ytl ye iyi bir bilgisayar aldırmadılar üstelik bu bilgisayar değil cep telefonu ses kalitesinin daha iyi olduğunu ama daha kısık olduğunu yazmışlar n73 e göre kalanların hepsi aynı ama çok ta kaba n73 te kaba ama şık olduğu için göze batmıyor bugün bakalım n73 ile n80 arasında kalmıştım bakalım bugün son kararımı veriyorum
hakLısın ama N95 in parasının düşmesini beklerken ortaya yeni cep telefonları çıkıcaktır dağa iyileri ama N95 gerçekten iyi bi telefon nokianın sitesinde özeLLiKLerini okumuştum
- 5 megapiksel (2592 x 1944 piksel) kamera
-Dijital stereo mikrofon
-Ön kamera, CIF (352 x 288) sensör
-Dijital müzik çalar – çalma listeleri ve ekolayzır ile MP3/AAC/M4A/WMA dosyalarını destekler
- Geniş 2.6 '' QVGA (240 x 320 piksel ) TFT ekran ve 16 milyona Kadar Renk

Vede bunLar sadece 10 tane özeLLiği dağa 50,60 tane özeLLiği varda iLgimi çekenleri yazdım :oke: