cep telefonu almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
Yapma ya tüm n73 lerde vızıltı nasıl olur ? Vızıltıdan kurtulmanın yolu yok mu ?

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartına kart okuyucu ile yeniden bir kaç tane mp3 şarkı attım. Ama telefonun müzik çaları o parçaları görmüyor. Dosya yöneticisi diye bir yer var orda var hatta oradan şarkıları çalıyor. Ama kendi müzik çalarını açınca parçalar yok. Bu nasıl iş ya. Hep sorun hep sorun hep sorun. Hiç telefon kırmadım bunu kıracam 1 ay bile kullanmadan tövbe tövbe :sinir

mservank

mservank

Üye
bak kardeşim 1 dkda açılmasına artık şaşmıyorum 6630 bile 30 saniye de açılıyor ki bu n73 ama ışık titremesi normal değil bence neyse şimdi symbian zor kullanması ama alışırsın sonra da ne kadar basit olduğunu görürsün telefon ilk açıldığında çok geç girer menüye bunların hepsi bütün symbianlarda var bu bir sorun değil müzik çalar ise herhalde o sorunu da şöyle çözeceksin pek n73 kullanmadığım için bilemicem şimdi kendi müzik çalarına gireceksin sonra da orada koleksiyonu güncelle gibi bir şeyin olması lazım güncelle deyince parçalar da çıkacaktır n70 n72 felan böyle sanırım o da öyledir

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
koleksiyonu güncelle yok. adımı başka acaba ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Oradaki şeyleri deneyin bir tanesi o parçaları müzik çalarda görmenizi sağlayacak. Hocam herşeyi sormayın symbian sorarak değil kurcalayarak öğrenilir. Yanlış yapmazsınız korkmayın. :spr

Kütüphaneyi güncelle veya bu tarz birşey var işte. Yeni parçaları tara diye. Ama var yani. :oke:

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
Mzk ktplğn yenile buna bastım 15 parça eklendi dedi. Oldu yani. Bulamıyorum ya bulsam sormayacağım. zaten bu olay için 20 dk uğraştım. bulamayınca sordum. deli çıkıcam deli :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kurcalayın yani çünkü symbianda herşey kurcalayarak pratik sonucunda öğrenilir. Biz ne dersek diyelim boş olacak. Tabiki siz yinede yazarsanız her sorununuzda elimizden geldiğinde yardımcı oluruz.

Bundan şüpheniz olmasın :spr

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
ναη_нσιנ∂σηк;443709' Alıntı:
Kurcalayın yani çünkü symbianda herşey kurcalayarak pratik sonucunda öğrenilir. Biz ne dersek diyelim boş olacak. Tabiki siz yinede yazarsanız her sorununuzda elimizden geldiğinde yardımcı oluruz.

Bundan şüpheniz olmasın :spr

sağol teşekkür ederim. şansıma bu siteyi buldum. başka sitede dalga geçiyorlar hep, şerefsizler kendileri gibi zannediyorlar herkesi. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. bayağı kaptım işi. arkadaşım gelince program olayına gireceğim. şimdi ben girmeye kalkarsam bir daha çıkamam telefon mutlaka kırık olur çünkü :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Zor birşey değil en fazla format atarsınız gider yani. Nasıl bilgisayarda bir sorun olduğunda format atarak herşey başa dönülebiliyor. Symbian'da aynı şekilde :oke:

mservank

mservank

Üye
bekle ben bi bakayım nokia nın sitesinden interaktif demolara orada var mı yok mu belli olur

mservank

mservank

Üye
orada müzik kütüphanesini güncelle diye bir şey var ona tıla şarkıların orada görünür

mservank

mservank

Üye
daha da ayrıntılı anlatayım şimdi tüm müzikler şarkıcılar falan var orada seçenekler de kütüphaneyi güncelle de sonbra tamamdır

mservank

mservank

Üye
galiba sorunun çözülmüştür herhalde biraz da kendin kurcala bu hep yardımla yapılacak iş değildir bakacaksın aa burada da bir şey varmış diye yeni özellikler keşfedeceksin biz diğer siteler gibi değiliz sen de haklısın ilk defa kullanıyorsun üstelik çok da karmaşık bir telefonu ama dddiğim gibi kurcala eğer sorunların olursa yine burada sorabilirsin biz cevaplarız

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
ναη_нσιנ∂σηк;443711' Alıntı:
Zor birşey değil en fazla format atarsınız gider yani. Nasıl bilgisayarda bir sorun olduğunda format atarak herşey başa dönülebiliyor. Symbian'da aynı şekilde :oke:

format nasıl atılıyor ya CD takılan bir yeri yokki. Hafıza kartı mı var bu işlem için özel alınan yada servis mi yapacak. Format atarsın diyorsunuz ama nasıl ? Telefonda format nasıl iş bu ya :ehe acayip gülesim geliyor.

şarkılar için Mzk ktplğn yenile yazıyordu oradan oldu.

therimes

Üye
walla bende n73 me var 2 haftalık telefon butunn gün muzik dinliyorum 1 gün dayanıyor bataryası.ama dinlemeyince 4-5 gün gidio.cok memnunum görüntüsü n73 normaline göre cok daha kibar cok daha şekil tek bir şikayetim var:D
otobüste işyerinde evde telin Sessiz Yapmak Zorunda KAlıom:D Cok Ses Çıkıyor...::)

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
evet bende az önce fark ettim 2 adet hoparlörü varmış :ehe

mservank

mservank

Üye
iki değil de üç tane olduğu söyleniyor soldaki ya da sağdakiniden daha az ses çıkıyormuş

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
3 hoparlörü mevcut.

2 üstte (ayrı onlar) 1 adet alt kısımda. :spr

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşlar hoparlör 2 adet servise gittim. ordan bilgi aldım ışığının titremesi hakkında açılırken normal dediler ve hoparlör kaç tane dedim 2 tane dediler ekran bize dönükken solda hoparlör yokmuş ama sağda var. birde aşağıda varmış. Sağolsun servisteki arkadaş bugün bana çok şey öğretti. Kimse yokmuş yarım saat benle ilgilendi. sizlerde sağolun çok yardımcı oldunuz bana.

Birde yazılımı eskiymiş yenisini yükledi 20 dk da hazır oldu. Kamerada kilitlenme sorunu vardı. Yazılımda hatalar varmış. Şimdi düzeldi dedi.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Evet eski sürümde kamera kilitleniyordu. Bende evde yazılım atmıştım :)