Cep telefonu alıcam yardım..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrRomeoe

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonu alıcam yardım..!
900-1000 bütcem var bu fiyat arası alabileceğim en iyi cep telefonu hangisi acaba ben Nokia N8 düşünüyorum lütfen yardımcı olun..!
Buarada telefon için olmazsa olmazlarımdan biride görüntü kalitesi ve kamera, uygulama bakımından da çok kısır kalmaması.

y n s c n

y n s c n

Üye
O fiyat arasında neo veya optimus black alabilirsin.. N8'in kamerası çok iyi fakat donanımsal olarak ilk söylediğim 2 telefonda n8'den iyidir..
Telefonu ne amaçla kullanıcaksın onuda bilelimki ona göre tavsiye verelim.. Bu iki telefon bu fiyatı hakeden en iyi smartphone'lar diyebilirim gerek özellik gerek tasarım açısından.. :oke:

Masha

Masha

Üye
1000 Liraya kadar Galaxy S, Xperia Neo veya Optimus Black'i inceleyebilirsin. Zaten bu fiyata alabileceğin en iyi smartphone'lar bunlar.

mstf_l

mstf_l

Üye
kamerayla uygulama aynı arada bulunması biraz zor ama nokia 701dusunebilirsin.
olmazsa optimus black olabilir yada neo

Ocean258

Ocean258

Üye
Bence Android'li bi telefon al hocam.. Nokia ile ugraşmanı tavsiye etmem.. Optimus Black kullanıyorum ben gayet memnunum ekran kalitesi,şarj süresi ve wifi hızından ozellıkle.. Galaxy S yada optimus black'e bak derım ben..

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
1000 Liraya kadar Galaxy S, Xperia Neo veya Optimus Black'i inceleyebilirsin. Zaten bu fiyata alabileceğin en iyi smartphone'lar bunlar.

arkadaşa katılıyorum ayrıca kesinlikle android düşünmelisin 1000 liran varsa android'in nimetleride faydalanmalısın :oke:

beytoxxx

Üye
bende arkadaşlar gibi düşünüyorum 1000 tl ye alınıcak en iyi telefon android

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt