Cep Telefonlarının Gizli Hünerleri

Sponsorlu Bağlantılar

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
mükemmel

furkan_6423

Üye
uzaktan kumanda olayina bayildim :oke:

salih1906baba

salih1906baba

Üye
araç kilidi ilginçmişş ve de bu arada sadece 112 deil 911 de işe yarıo ( ek bilgi )

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
çok ilginç bilgiler
teşekkürler

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
teşekkürler

ozanazy

ozanazy

Üye
Araba kumandası işi fiyasko olmuyor denedim. Rezerv pil olayı da olmuyo her telefonda eski 3310'umda oluyodu. Sanırım birtek acil servis numarası olayı doğru. :)

mihr

mihr

Üye
Eğer cep telefonunuzun pili çok düşükse ve acil bir telefon bekliyor iseniz; Nokialar, rezerve pile sahiptir. *3370# tuşlarına basarak,telefonunuzu, rezerv pille çalışır hala getirebilirsiniz. Cihazınız pil seviyesinde % 50 artış gösterecek ve telefonunuzu şarj ettiğinizde, rezerv piliniz de tekrar dolacaktır.

Çok güzel bilgiymiş sarjım azalınca denicem bunu :D

resulemre89

resulemre89

Üye
Sagol yararlı bilgiler

ibolise574

ibolise574

Üye
Bende rezerve pil olmadı yardım telefonum nokia N70

ihlass

ihlass

Üye
çok saol arkadaş..

Tehmine_92

Üye
ıyı ya ılgınc bılgıler ama anahtar ve yedek pıl durumunu bılıyordum yıne de tesekkurler

kralhack

Üye
arkadaşlar uzaktan kumanda bilgisini alarmlı arabada denedim fakat olmadı bilginiz olsun

ihlass

ihlass

Üye
bi arkadaşın dediği gibi bu rezerv pil olayı java telefonlarda çalışıyo herhalde çünkü bende olmadı e63
ama bu uzaktan kumandayıda deniycem.

SilentOne

SilentOne

Üye
EĞER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA KİLİTLİ UNUTURSANIZ

Aracınızın yedek anahtarı başka birinde varsa, ( aradaki mesafe ne olursa olsun) o kişiyi cep telefonunuzla arayın. Aracınızın kapısına 25-30 cm uzakta cep telefonunuzu tutun, karsı taraf da yedek anahtarın açma düğmesine(cep telefonuna yakın bir mesafede tutarak) basın. Kapınız acılacaktır. Bagaj için de geçerlidir.
böyle birsey var mi yaf :hmm:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
ben denedim kapı açma işini çalışıyor işin garip tarafı birimiz kocaeli merkezde diğerimiz sapancada

kol@j

kol@j

Üye
kardeş bu konuda üç ayrı konu var bunları ayrı ayrı bölsen çok daha faydalı olacaktır.

teşekkürler

fatih854

Üye
araba açma olayını çok denedim oldu biraz açılması için beklemeniz lazım

bedrialem

Üye
Tşkler saol:)

Üst Alt