Cep Telefonlarının Gizli Hünerleri

Sponsorlu Bağlantılar

canturk

canturk

Üye
:yuru:hoba::maxicep:

bilalgull

Üye
saol çok teşekkür ederim...

ussaygrees

ussaygrees

Üye
Araba kumandayı unuttuysan tel noktalı kapı açma tel sars disimel yayında kumanda inferid yayınlı oldu desem arabanın maynetik komut çakmagını yakar

badygard22

Üye
teşekkürler

serap0660

Üye
bu araba kumandası calışırsa harika bişi tşkler

333fatih333

Üye
sağol gardaş

bilalgull

Üye
çok saolasın!!...

maxas

Üye
çok işime yaradı saol emege saygı arkadaşlar :oke:

ussaygrees

ussaygrees

Üye
büyük adadanmısın Avusturalya cep tel şirket arması na benziyor

PATRIOTALPEREN

Üye
EĞER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA KİLİTLİ UNUTURSANIZ

Aracınızın yedek anahtarı başka birinde varsa, ( aradaki mesafe ne olursa olsun) o kişiyi cep telefonunuzla arayın. Aracınızın kapısına 25-30 cm uzakta cep telefonunuzu tutun, karsı taraf da yedek anahtarın açma düğmesine(cep telefonuna yakın bir mesafede tutarak) basın. Kapınız acılacaktır. Bagaj için de geçerlidir.

GİZLİ PİL GÜCÜ

Eğer cep telefonunuzun pili çok düşükse ve acil bir telefon bekliyor iseniz; Nokialar, rezerve pile sahiptir. *3370# tuşlarına basarak,telefonunuzu, rezerv pille çalışır hala getirebilirsiniz. Cihazınız pil seviyesinde % 50 artış gösterecek ve telefonunuzu şarj ettiğinizde, rezerv piliniz de tekrar dolacaktır.

denemeden neden yalan bilgi veriyosun bunlar uydurma arkadaşım denedim resmen uydurma

tarik0102

Üye
kardes yalan soylemeyelım

cres557

cres557

Üye
kardeş bu gizli pil rezervi olmadı:S

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
şuan sarjım yok *3370# denedım tamamen kapandı saol yinede

emr-erock

emr-erock

Üye
arabamın yedek anahtarını neden başkasına vereyimki bu. biraz kurgu gibi olmuş .........d

Ufuk Özen

Üye
Çok Teşekkürler :) :)

Ufuk Özen

Üye
Teşekkürler Çok Güzel Thanksss :) :) :) :)

jeki01

jeki01

Üye
arabam olsa denicem uzaktan kumandayı.

selamet41

Üye
bilgiler için teşekkürler ancak araç kapılarının açılması olayı denenmiş ancak kapılar açılmamış

alkımcanosu

Üye
EĞER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA KİLİTLİ UNUTURSANIZ

Aracınızın yedek anahtarı başka birinde varsa, ( aradaki mesafe ne olursa olsun) o kişiyi cep telefonunuzla arayın. Aracınızın kapısına 25-30 cm uzakta cep telefonunuzu tutun, karsı taraf da yedek anahtarın açma düğmesine(cep telefonuna yakın bir mesafede tutarak) basın. Kapınız acılacaktır. Bagaj için de geçerlidir.

bunu çok merak ettim en kısa sürede denicem saol bilgiler için :)

ekspermesut

Üye
hastane konusu bilmiyoru ama diger 2 yoluda bizzat denedim bi işe yaramadı bende aracın anahtarını kargoyla göndermek zorunda kaldım

Üst Alt