• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Cep Telefonların Original Zilsesleri İndir (Son Güncelleme 17 Mayıs 2016)

Sponsorlu Bağlantılar

cosmotayf

Üye
çok teşlekkürler iyi bir çalışma devamını bekliyoruz

z_boyraz

Üye
tşkrrrrrrrrrrrrrrr

vabay

Üye
ellerinize sağlık arkadaşlar çok önemli bi melodi vardı aradığım onu buldum :oke:

passiv€ aggressiv€

Üye
teşekküLer saol çook güzeL paylaşıM:oke:

bu-lut-20

bu-lut-20

Üye
kardeşim çok sağol

dj_vurgun25

Üye
süpersin be kanka teşekkür ederim başarılar

oguzreis

oguzreis

Üye
eyvallah kardeş süper :oke: :)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaslar

seyhannn

Üye
Teşekkürler janberk

dj_vurgun25

Üye
kanka süpersin valla ha unutmadan senden bir ricada bulunucam türkcell logolu temalar bulabilirmisin 6300 için başarılar melodiler çok süper kib...

umittozlu

umittozlu

Üye
Arkadaşlar selam samsung d900 orjinal zil sesleri lazım bulabilirmiyiz....

hdr...

hdr...

Üye
Hepsy de gzell (::mahcup:

mona

Üye
İMDAAAATTT yetişin yanlışlıkla orginal mp3lerimi sildim ve çevremde n78i olan yok sizin gönderdikleriniz arasında da göremedim N78 ORGİNAL MP3 LERİMİ İSTİYORUUUMMM N78İ OLANLAR SESİMİ DUYUN.JANBERG YA DA SEN DUY SESİMİ BU İŞİN DUAYENİ SENSİN ANLAŞILAN.

sabry09

sabry09

Üye
tesekkur ederim orjinaller baska oluyo tabi:)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İMDAAAATTT yetişin yanlışlıkla orginal mp3lerimi sildim ve çevremde n78i olan yok sizin gönderdikleriniz arasında da göremedim N78 ORGİNAL MP3 LERİMİ İSTİYORUUUMMM N78İ OLANLAR SESİMİ DUYUN.JANBERG YA DA SEN DUY SESİMİ BU İŞİN DUAYENİ SENSİN ANLAŞILAN.

n78de eklenmiştir:oke:

tommy.2580

Üye
kardeşim E71 zil seslerini eklersen sevinirim

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
teşekkürler

mona

Üye
çok teşekkürler JAnberg ellerine sağlık fakat aradığım orginal MP3 leriydi onlara ulaşmmaız mümkün mü imkanlar dahilinde:hmmm
çok mu oluyor isteklerim ?ama sen melodi kralısın zaten di mi:yuru

Üst Alt