cep telefonların digital sayaçlar etkisi

Sponsorlu Bağlantılar

harem

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonların digital sayaçlar etkisi
arkadaşlar geçenlerde bir yere gittim. adam cep telefonu ile evdeki digital sayacı geri çevivdi hemde gözümün önünde hayret ettim. acaba hangi proğramı kullandı.orasını bilmiyorum telefon markasıda 3310 du bu nası yaptı bilmiyorum .sizin gibi ustatlara açtım .yardimcı olursanız memnun olurum .şimdiden ilgilenen arkadaşlara tşk edrim

Exalans

Exalans

Üye
dostum işletilmiş olmayasın bu 3310 gibi bi telefonla olabilecek bi iş değil ki.

harem

Üye
    Konu Sahibi
içini bilemem fakat dişi öyle idi siz nasıl biliyorsunuz?

Sizzy

Üye
böyle bir şeyin olmasına imkan yok kesin gördüğüne eminmisin

metintekin

Üye
İmkansız birşey buuuuuuu.

harem

Üye
    Konu Sahibi
gördüm paylaştım. gene siz bilirsiniz kör degilim .eminim .olsa kullansak.

metintekin

Üye
3310 la imkansız bi şey bu. :(

C@N

C@N

Üye
adam bence ozellikle dikkat cekmesin kimse imkan tanımasın bu aletin bole bişe yapacagına diye 3310da bi deişiklik yapmış bence

blue_hangman

blue_hangman

Üye
3310'la olacak iş değil onda bir numara wardırr bence

C@N

C@N

Üye
adaam bence 3310 kapagı uydurmus alete

metintekin

Üye
belki!!!!

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Beyler öyle imkansız falan demeyin ;)

Bu gerçek olabilir ve arkadaşta gözümle gördüm diyorsa doğruluk payı yüksek.

5110 ile evinden tarlasını sulayan adam bile var.Tek bir tuşla , tarladaki fıskiyeleri devreye sokabiliyor.

Yani bunu telefonun içine ve onun ile bağlantı kurmak amacıyla , ilgili bölgeye de bir (chip gibi bir şey sanırım) alet yerleştirip , olayı gerçekleştirmek mümkün oluyor.

<YGT>

Üye
Originally posted by Gokhan43@Sep 6 2005, 11:28 PM
Beyler öyle imkansız falan demeyin ;)

Bu gerçek olabilir ve arkadaşta gözümle gördüm diyorsa doğruluk payı yüksek.

5110 ile evinden tarlasını sulayan adam bile var.Tek bir tuşla , tarladaki fıskiyeleri devreye sokabiliyor.

Yani bunu telefonun içine ve onun ile bağlantı kurmak amacıyla , ilgili bölgeye de bir (chip gibi bir şey sanırım) alet yerleştirip , olayı gerçekleştirmek mümkün oluyor.
[post=157149]Quoted post[/post]​
:huhu:
bnce de haklısın...

Epic

Üye
evet abi sonuçta iş telefonda değil karşıdaki cihazda..sen telefonunla karşidaki cihaza çağrı atıyorsun o cihaz görevini yerine getiriyor..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yani dediği gibi bunu yapabilmek mümkün. ;;)

CC01aY

Üye
5110dan 3G görüşmesi artık yapılabiliyor ayrıca Navigasyon özelliği sayesinde artık daha hassas(mm cinsinden) ölçümler yapılabiliyor.Bu da onun gibi bi şey ya

ycg35

ycg35

Üye
bravo topic hortlamış şimdi gözüme çarptı tüm mesajları okudum böyle bi şey olsa güzel olur aslında sayaç geri döncek süper valla :ss

yasar2406

Üye
imkanı yok abi

MoRPHiNe689

MoRPHiNe689

Üye
arkdaslar o zaman 6600 nasıl oluyor bea youtube video indirsem ben nasıl 3gp yapcam bu konuyu takip ediyorum ve bir cvp vverirseniz sevinirim

selametle:D

Üst Alt