avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
forumda illaki bilen birileri vardıryani gta3 ü kaldıran telefonlar gta vc yide kaldırır hatta biraz daha zorlarsan gta sa yı bile açarsın belkide
Mali-400 akar
Transformers prime oluyor o pad aslında win 8 rt ile deneyebilirsiniz belki
iphone 3gs sgx535 dir.Samsung Galaxy SII : Mali-400 MP
Samsung Galaxy Note : Mali-400MP
Samsung Galaxy SIII : Mali-400 MP2
Samsung Galaxy Nexus : Power SGX 540
hTC Sensation : Adreno 220
hTC One X : ULP GeForce
Nokia N9 : PowerVR SGX530
Iphone 3GS : PowerVR SGX
Iphone 4 : PowerVR SGX535
Iphone 4s : PowerVR SGX543MP2
Şahsen Benchmark testlerine güvenim yok çünkü kulvarlar eşit değil çoğunda en basitinden örnek Htc One X in ekran çözünürlüğü 1280x720, İphone 4S 640x960 testlerde doğal olarak geçerEşit koşullar yok bu yüzden kıyaslamada yapmak gereksiz o sonuçlarla. S2 geçmiş denir bilmem hangi modeli, 480x800 ekran onda da olsun şartlar eşit olsun buyursun geçsin o zaman görelim Gpu yu
Verdiğim örneklere takılmayan arkadaşlar olayı anlatmak için rastgele dedim
O kadar da güçlü değil ama
- - - Eklendi - - -
Açar muhtemelen Tegra 3 oldukça mükemmel bir gpu.
ozaman ona göre gpu koysunlar tutanmı var gitsin daha iyi gpu koysun . applelar bencmarklarda ilk sıralarda android zor yer bulmuş kendineSamsung Galaxy SII : Mali-400 MP
Samsung Galaxy Note : Mali-400MP
Samsung Galaxy SIII : Mali-400 MP2
Samsung Galaxy Nexus : Power SGX 540
hTC Sensation : Adreno 220
hTC One X : ULP GeForce
Nokia N9 : PowerVR SGX530
Iphone 3GS : PowerVR SGX
Iphone 4 : PowerVR SGX535
Iphone 4s : PowerVR SGX543MP2
Şahsen Benchmark testlerine güvenim yok çünkü kulvarlar eşit değil çoğunda en basitinden örnek Htc One X in ekran çözünürlüğü 1280x720, İphone 4S 640x960 testlerde doğal olarak geçerEşit koşullar yok bu yüzden kıyaslamada yapmak gereksiz o sonuçlarla. S2 geçmiş denir bilmem hangi modeli, 480x800 ekran onda da olsun şartlar eşit olsun buyursun geçsin o zaman görelim Gpu yu
Verdiğim örneklere takılmayan arkadaşlar olayı anlatmak için rastgele dedim
bence adreno 205 flash destekleyen en kötü gpu,bir alt modeli 200 flash desteklemiyor..Kaç MB olduğunu gösteren program olsaydı bizde bilirdik
- - - Eklendi - - -
Benim tel. Adreno 205 GPU kullanıyor ve iyi yani.
O kadar da güçlü değil ama
- - - Eklendi - - -
Açar muhtemelen Tegra 3 oldukça mükemmel bir gpu.
bence adreno 205 flash destekleyen en kötü gpu,bir alt modeli 200 flash desteklemiyor..
pRime ' ın yazısına göre önemli olanın grafik işlemcinin hızı olduğu kannatine vardım.(Pc lerde de böyle fakat telefon her tarafından kısıtlı bi alet nereden ek bi hafıza gelse kardır.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?