Cep Limitsiz Herkesle Artık Tüm Vergiler Dahil 75 TL

Sponsorlu Bağlantılar

darülmendep

darülmendep

Üye
Bi değişiklik daha gelecek mi acep

dj_poyraz_

Üye
Ben kulanıyorum ceplimitsiz artı sabit hatlar lakin aylık 120 150 aşa gelmiyor nasıl olacak:@

rebelpirate

rebelpirate

Üye
CepLimitsiz paketleri bence güzel..

50 lira iyi bir rakam..

Avea 70 biraz fazla geliyor bana.. 750 dk diğer gsm çok rahat yeten bir sürü insan var..

Kız arkadaşımlada sınırsız konuşuyorum zaten..

SMS olayı can sıkıcı sadece..her yön paketi pahalı..

bende limitsiz heryöne 750 abonesiyim ve şu an piyasadaki en iyi limitsiz kampanya olduğunu düşünüyorum. Ancak sms olayı çok kötü. keşke 750 dakika konuşma süresinin yanında 750 de ücretsiz heryöne sms verse süper bir kampanya olurdu.

s.volkan

s.volkan

Üye
Konu değişssin..

Diğer operatörler 1000 dk oldu ama fiyatta 75 oldu

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
vodafone en şeffaf ve dürüst gsm operatörü olma yolunda hızla ilerliyor..

alixkandemir

Üye
Avea hakkında verdiğin bilgi için sağol arkadaşım teşekkür ederim
ulan avea güzel kötulemiyorum namussuz hat dibimizde baz istasyonu varken benim odada avea çekmiyor buna nediyoorsun peki smsler 1 saatte karşı tarafa ulaşmıyor senindediğin hat bumu hiç olmasın daha iyi :@hırrr avea hırrrr:@

--------------- Ekleme ---------------

Fark etmesen dahi diğer gsm operatörleriylede görüşüyorsun o yüzden 120den aşağı gelmiyor sana tavsiye seç konuş tarifesini bir incele
Ben kulanıyorum ceplimitsiz artı sabit hatlar lakin aylık 120 150 aşa gelmiyor nasıl olacak:@

zeyno__

Üye
bende sadece vodafone ile ve sadece vodafone mesaj paketini kullanıyorum gayet memnunum. 37 lira ödüyorum genelde sağı solu da arayınca.

serkdj

Üye
Cümleten günaydin arkadaslar. Ben 6 7 aydir cep limitsiz tarifesini kullaniyorum. benim tarifemdeki özellikler söyle :

vodafone ici 7/24 sınırsız.. ( dakika makika sınırı yok 7/24 hic kapatmadan teli görüsebilirsin bizzat kendim günde 10 11 saat görüsüyorum :) özel güvenlik oldugum icin arkadaslarla felan nöbeti konusarak bitiriyorum)
ev ve is telefonlarina sinirsiz ( ister istanbulda yasayan birinin ev telefonunu ara ister baska sehirde yasiyan birinin ev yada is telefonunu ara 7/24 sınırsız görüs )
her yöne sinirsiz mesaj limiti ( avea vodafone turkcell hangi operatör olursa olsun milyonlarca msj at :) )
750 dakika turkcell avea ( her ay 750 dakika bedava ister turkcellilerle görüs ister avealilarla görüs.. 750 dakika bedava görüs )

her ay ödedigim tutar 69 tl , 80 tl. 80 tl i kesinlikle asmadi bu zamana kadar.. neden 80 tl diyeceksiniz.. her ay verilen bedava 750 dakika limiti astigim icin 3-5 saat astigim zamana göre faturaya yansitiliyor.

ONEMLİ : SAKIN SAKIN FATURALI HATTINIZLA İNTERNETE GİRME GİBİ YADA VODOFONE LİVE CHAT SERVİSLERİNE ÜYE OLMA GİBİ BİR HATAYA DÜSMEYİN! BİR DİGER HUSUS KESİNLİKLE HATTINIZI YURT DISI ARAMALARA KAPATIN, GPRS ÖZELLİGİNİDE KAPATIN.. İNTERNETLE İLGİLİ VE YURT DISIYLA İLGİLİ NE KADAR SERVİS ÖZELLİGİ VARSA KAPATTIRIN.. UNUTMADAN den faturalı hat kullanıcıları görüsme dökümü alabilir ve bir cok hat özelligini oradan kapatip acabilir..

SIMDI YEP YENI CEP LIMITSIZ TARIFESI BASLIGI ALTINDA YENIDEN YAPILANDIRILMIS OLAN BU TARIFEDEKI TEK DEGISIKLIK HER YONE MSJ LIMITINI DE ALMAK ISTERSENIZ ORTALAMA 10-15 TL FIYAT FARKIYLA VE AYDA 750 DAKIKAYDI 1000 DAKIKAYA DIGER OPERATORLERE BEDAVA GORUSME OLANAGIYLA YENILENMIS. ISTE SON GUNCELLENEN YENI TARIFE ASAGIDA

AVEA ya gelince. her ay sadece 10 bin dakika görüsme sansin var.. yani günde ortalama 5 saat felan görüsebilirsin. msj limiti yok..
TURKCELL adini bile anmak istemiyorum :)

kim ne derse desin.. vodafone al rahat et.... örnegin avea li görüstügün birimi var.. al avea hattini.. sen vodafone den at msj ı o atsın senin avea hattına cevabi :) nasilsa vodafonede sinirsiz msj limiti her yöne secme hakkin var :) turkcelli biriylemi görüyosun al bi turkcell hat o atsın senin turkcele msj i sen at vodafoneden onun turkcelle cevabi :) ne ugrascan turkcele aveaya kont almak icin :)

ok471

Üye
Cep liitsizim var çok çok güzel tek sıkıntısı sms olayında biraz fazla giydirmeleri. Ona da niye minnet ediyorlar anlaması gerçekten zor.

epson81

epson81

Üye
en iyi avea sınırsızda

admiral23

admiral23

Üye
bence en iyisi sınırsız kamu avea :ehe
21 tl deil mi.belleeşşş. 100 kntr fiyatına.oda sınırsız

44λ§ŁλŊ™

44λ§ŁλŊ™

Üye