teşekkürler çok saol :oke::oke::oke::oke:
> çileke$ < Üye 3p1n3phr1n3' Alıntı: teşekkürLer yhaa.. aradığım şeydi.. bi de symbian buLsam ohh keyfime diyecek yok Genişletmek için tıkla ... malesef symbian açabilen program yok olsa bende olurdu...
3p1n3phr1n3' Alıntı: teşekkürLer yhaa.. aradığım şeydi.. bi de symbian buLsam ohh keyfime diyecek yok Genişletmek için tıkla ... malesef symbian açabilen program yok olsa bende olurdu...
> çileke$ < Üye mehmtt' Alıntı: çok saol arkadaş valla bu program çok işe yarıyor Genişletmek için tıkla ...
haykof Üye bu program cok güzel fakat benim kafamda birsey var acaba word yada txt dosyalarını pc de javaya çevirip cep telefonundan okuyabiir miyiz?
bu program cok güzel fakat benim kafamda birsey var acaba word yada txt dosyalarını pc de javaya çevirip cep telefonundan okuyabiir miyiz?
> çileke$ < Üye haykof' Alıntı: bu program cok güzel fakat benim kafamda birsey var acaba word yada txt dosyalarını pc de javaya çevirip cep telefonundan okuyabiir miyiz? Genişletmek için tıkla ... jar dosyası paket dosyadır world ve txt dosyaları x-plore ile açılabiliyor ama sizin telefonda çalışmaz malesef
haykof' Alıntı: bu program cok güzel fakat benim kafamda birsey var acaba word yada txt dosyalarını pc de javaya çevirip cep telefonundan okuyabiir miyiz? Genişletmek için tıkla ... jar dosyası paket dosyadır world ve txt dosyaları x-plore ile açılabiliyor ama sizin telefonda çalışmaz malesef
__erhan__ Üye teşekkurler her şey için --------------- Ekleme --------------- teşekkurler her şey için
> çileke$ < Üye __erhan__' Alıntı: teşekkurler her şey için --------------- Ekleme --------------- teşekkurler her şey için Genişletmek için tıkla ...
__erhan__' Alıntı: teşekkurler her şey için --------------- Ekleme --------------- teşekkurler her şey için Genişletmek için tıkla ...
> çileke$ < Üye gs-player' Alıntı: yaw bende ...prpgrami acinca .. sistemi bulmadi diye hata veriyor yardim edin bi?????? Genişletmek için tıkla ... programı çalıştırabilmen için java oyuna çift tıkla...
gs-player' Alıntı: yaw bende ...prpgrami acinca .. sistemi bulmadi diye hata veriyor yardim edin bi?????? Genişletmek için tıkla ... programı çalıştırabilmen için java oyuna çift tıkla...