Celtic, Adana'ya geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Celtic, Adana'ya geliyor
Celtic, Adana'ya geliyor

İtalyan Seri A takımı Livorno'yu Adana'da ağırlayan ve yapılan özel maçla futbolda ırkçılığa, endüstriyel futbolun yarattığı sorunlara karşı olduğunu dile getiren Adana Demirspor, yine aynı içerikle dev bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.
Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Adana Demirspor Başkanı Bekir Çınar, "Devre arasında Adana'da futboldaki muhalif sesler olarak bilinen Livorno, Celtic, Marsilya, AEK, ve St.Pauli gibi Avrupa'nın önemli takımlarının katılacağı bir turnuva düzenleyeceklerini söyledi. Adana Demirspor Başkanı Bekir Çınar, Livorno ile yaptıkları özel maçın "Futbolda şiddete, ırkçılığa ve endüstriyel futbolun yarattığı sorunlara karşı anlamlı bir tepki olduğunu dile getirerek, bu önemli organizasyonun yansımalarını çok iyi olduğunu belirtti ve dev bir organizasyonun müjdesini verdi.

Adana Demirspor devre arasında, kendisiyle aynı felsefeyi taşıyan Livono, Celtic, Marsiyla, AEK ve St.Pauli gibi Avrupa'daki önemli takımların katılacağı dev bir organizasyon düzenleyecek.

Başkan Bekir Çınar, "Livorno ve St.Pauli kulüpleri bu teklifi kabul ettiler. Diğer kulüplerle yaptığımız ön görüşmeler çok olumlu oldu. Adana sıcak bir iklim olması nedeniyle devre arası kamp çalışmaları için çok uygun... Tesis bakımından yeterliyiz. Mükemmel otellerimiz var. Bu turnuvayla hem felsefi duruşumuzu göstereceğiz. Hem de Adana'nın devre arası kamp çalışmaları için Antalya kadar yeterli olduğunu ispatlayacağız" dedi.
 


TwiNKie...

TwiNKie...

Üye
Helal olsun büyük takımların yapmadığını yapıyor adamlar. Yanlız o maçlarda fark olursa skorda ırkçılığa karşıyız derken inşallah kavga falan çıkmaz :)
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
E biz adanalıyız yaparız abisi.Adana Demir in kafasını bozarlarsa Küfürden adım atılmaz :D
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Helal MasMavi Şimşeklerime...:oke:
 
D3N1Z

D3N1Z

Üye
kavga felan çıkamaz başlığı okuyup yorum yazmayin zaten gelme amaçlari her nekadar sportif olsa toplanan takimlarin amaclari ideolojileri.devre arasinda da Adana'nin iklim şartlarinin uygun olmasi tesislerin yeterli olmasi sebebiyle burada toplanilacak ve eminim spor'dan cok demek istedikleri duruşlariyla medyada yer bulacaklar.!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
385
Haydar
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
372
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
283
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
2K
esokmen


Üst Alt