Abdullah Avcı, Türkiye için büyük bir şans

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abdullah Avcı, Türkiye için büyük bir şans
TFF Milli Takımlar Komitesi Başkanı Selim Koray, Ay-Yıldızlı ekibin teknik patronu Abdullah Avcı'ya övgüler yağdırdı.
2014 Dünya Kupası Eleme Grubu hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren millileri yalnız bırakmayan Koray, "Abdullah Avcı, pozitif bir insan. Onun bu özelliğinin futbolumuza da pozitif olarak yansıyacağını düşünüyorum." dedi.

Genç teknik adamın futbol felsefesini kısa sürede takıma yansıtabilecek kalitede olduğunu vurgulayan Koray sözlerini şöyle sürdürdü: "Bana göre Abdullah hoca, Türkiye için bir şans. Kendisi önce gelişen sonra da hedefe koşan bir takım oluşturmak için çırpınıyor. Oyun felsefesini hazırlık döneminin bitimine kadar takıma yerleştireceğine inanıyorum." Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası finalleri yoluna adım adım bakmak gerektiğini kaydeden Koray, "Öncelikle gurbette yapacağımız hazırlık maçlarını kayıpsız aşmalıyız. Maç özel diyerek küçümsemek bize yakışmaz. Özellikle kampın son bölümlerinde Portekiz ve Ukrayna gibi iki dev rakiple durumumuzu sınama şansı bulacağız." diye konuştu.

Kamp bittikten sonra önlerinde 2 aylık bir sürenin daha olacağını hatırlatan Milli Takımlar Komite Başkanı, "Bu dönemi de futbolcu arkadaşların iyi geçirmesi lazım. Sonra tekrar eylül ayında buluşacağız. Önemli maçlarımız var." ifadelerini kullandı. Milli Takım'ın istikrarlı bir turnuva takımı olmasını umut ettiklerini dile getiren Koray, sözlerini şöyle tamamladı: "Tecrübeli futbolcularla genç futbolcuların uyumunu mutlulukla izliyoruz. Hem gelişip hem yarışmacı olmalıyız."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt