Emre davet bekliyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Emre davet bekliyor..
Önümüzdeki sezon sonu sözleşmesi bitecek olan milli oyuncu, yeniden nikah tazelemek için Fenerbahçe yönetimine mesaj gönderdi. Emre ile devre arasında masaya oturulacağı öğrenildi..

Fenerbahçe’nin deneyimli oyuncusu Emre Belözoğlu, önümüzdeki sezon sonu bitecek olan sözleşmesinin uzatılması için Başkan Aziz Yıldırım’ın kapısını çalacak.

Milli oyuncu, en az iki yıl daha Fenerbahçe forması giymek için kararlılığını ortaya koyarken, sarı-lacivertli yönetimin, yeni sözleşmeye fiyat indirimi halinde sıcak baktığı öğrenildi. Geçen sezon şampiyonlukta büyük rol oynayan, aynı oranda da eleştirilerden en çok nasibini alan isim olan Emre, Fenerbahçe Yönetimi’ne verdiği mesajda, futbol hayatının en olgun dönemine geldiğini, hem kişiliği, hem de oyunu ile kulübe katkı sağlamayı amaçladığını bildirdi.

Yıllık 3.5 milyon euroluk ücreti ile Fenerbahçe’nin en fazla kazanan futbolcusu durumundaki Emre, bu şartlarını yeni sezonlara da taşımak istiyor. Bu yılki futbolu ile camianın güvenini bir hayli kazanan Emre’nin, yönetimin kendisine uzatacağı sözleşmeyi imzalamaya hazır olduğu belirtilirken, bu oyuncu ile yapılacak görüşmenin ancak ligin devre arasında olabileceği öğrenildi.

Sarı - lacivertliler, Emre’nin yeni sezon performansına göre karar alıp, deneyimli oyuncuyu masaya davet etmeyi planlarken, mali konularda yeni yapılanma kararı nedeniyle milli futbolcunun aynı ücretlere imza atma olasılığı düşük bulunuyor.

Fener’in gençleri devler arenasında
19 Yaş Altı Takımı, Avrupa’nın dev kulüplerinin mücadele edeceği The Next Generation Turnuvası’na katılacak. Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası formatlarının karışımı bir organizasyon şekliyle düzenlenecek turnuvanın finalleri, 2012 yılının Ocak ayında, Ortadoğu’da belirlenecek bir ülkede oynanacak. Turnuvada Liverpool, Barcelona, Marsilya, Rosenborg, Manchester City, Celtic, Sporting Lizbon, Basel, Molde, Wolfsburg, Ajax, Aston Villa, Inter Milan, PSV ve Tottenham gibi takımlar da yer alacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt