Ne bana mı seslendiniz :kro2: İnce misin :hmmm
ModX Moderator Symbianist' Alıntı: Değilim Uzun ince bir yoldayım Genişletmek için tıkla ... O zaman sana seslenmemişler
Symbianist' Alıntı: Değilim Uzun ince bir yoldayım Genişletmek için tıkla ... O zaman sana seslenmemişler
Symbianist Üye Genc007' Alıntı: O zaman sana seslenmemişler Genişletmek için tıkla ... Tamam o zaman ben gideyim
ModX Moderator Symbianist' Alıntı: Tamam o zaman ben gideyim Genişletmek için tıkla ... Çay verem diyecektim de imsak vakti geldi Borcumu ödeyeyeyim gel @Symbianist
Symbianist' Alıntı: Tamam o zaman ben gideyim Genişletmek için tıkla ... Çay verem diyecektim de imsak vakti geldi Borcumu ödeyeyeyim gel @Symbianist
Symbianist Üye Genc007' Alıntı: Çay verem diyecektim de imsak vakti geldi Borcumu ödeyeyeyim gel @Symbianist Genişletmek için tıkla ... Eyvallah. Teşekkür ederim.
Genc007' Alıntı: Çay verem diyecektim de imsak vakti geldi Borcumu ödeyeyeyim gel @Symbianist Genişletmek için tıkla ... Eyvallah. Teşekkür ederim.
ModX Moderator Symbianist' Alıntı: Eyvallah. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Ricalar abim