Aynı Sorun Bendede Var . 4 Ay Önce Almıştım ilk 3 Ay Çekti sonra 3g Şebeke Gelmiyordu. Baktım Olacak Gibi Değil Geçen Salı Günü Servise Gönderdim Bekliyorum . İnşalla Çözebilirler
Tüketici hakları diyorsunuz elimizde belli bi belge yok bişey yok sadece telefonu verdigin zaman sana takip formu veriyo almaya gittiginzide size sadece telfon veriyolar sicile işleniyor ama belgelendiremiyosun yeni telefon istemiyorum parasını istiyorum ben bunu haketmem için 3 defa göndermem mi gerekiyor kesin olarak ne gibi tavır koycaz bunlara
Tüketici hakları diyorsunuz elimizde belli bi belge yok bişey yok sadece telefonu verdigin zaman sana takip formu veriyo almaya gittiginzide size sadece telfon veriyolar sicile işleniyor ama belgelendiremiyosun yeni telefon istemiyorum parasını istiyorum ben bunu haketmem için 3 defa göndermem mi gerekiyor kesin olarak ne gibi tavır koycaz bunlara
Yahu canım kardeşim.3. defa gönderceksin Geldikten sonra tekrar sorun yaparsa aldığın yere gidip değişim istiyorum diyeceksin bukadar basit.Elinde belge var yok önemli değil.
Alakası yok.Para istersen daha mantıklı tabi cihazını değiştirir başka cihaz alırsın belki ancak anakart değiştirseler de şebeke düzelmez.Ne sebep oluyor o soruna bilmiyorum ancak şebeke sorunu yapan bir telefonun tamir edildiğini görmedim daha.3-4 kez başıma geldi hep çöp oldu teller.