Cebi Aramanın En Ucuz Yolu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cebi Aramanın En Ucuz Yolu
Türk Telekom “Cebi Aramanın En Ucuz Yolu”nu Sunuyor. Evden cebi aramak tüm gün boyunca 6,5 kuruş.


Türk Telekom, “Cebi Aramanın En Ucuz Yolu Kampanyası” ile cep telefonlarını ucuza arama imkanı sağlıyor. Kampanya kapsamında Türk Telekom müşterilerinden Ev Avantaj tarifelerine sahip olanlar, tüm gün boyunca GSM yönüne yapacakları aramalar için, operatör ayrımı yapmadan, tüm vergiler dahil dakikası 6,5 kuruşa konuşabilecekler. Böylece tek arama bazında evden cebi aramak cepten cebi aramaktan daha ucuza geliyor.


Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, müşterilerinin hayatına değer katan kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Türk Telekom, 1 Nisan 2010 tarihinde başlayacak olan kampanya ile sabit telefondan GSM yönüne arama yapmanın tek arama bazında en ucuz yolunu sunuyor. Cepten cebi aramaktan bile daha ucuza görüşme imkanı sağlayan kampanya kapsamında Ev Avantaj tarifelerine sahip olan Türk Telekom müşterilerine, tüm gün boyunca GSM yönüne yapılacak olan aramaların dakikası sadece 6.5 kuruş olarak ücretlendiriliyor. Böylece Ev Avantaj müşterilerine, herhangi bir başvuru şartı olmaksızın, tüm gün boyunca, tek arama bazında evden cebi aramak cepten cebi aramaktan daha ucuza geliyor. Kampanya, 30 Haziran 2010 tarihine kadar geçerli olacak.
Tüm gün boyunca evden cebi aramak 6,5 kuruş
Kampanyaya ilişkin görüşlerini dile getirenTürk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan,“Daha önce, Şubat ayında iki hafta boyunca Evden Cebi Arama Kampanyası’yla, akşam 19.00’dan sabah 07.00’ye GSM yönüne aramaların dakikasını 6,5 kuruş olarak sunmuştuk. Bu dönemde GSM yönüne aramalardaki trafiğimiz %44 arttı. Müşterilerimizin gösterdiği yoğun ilgi dolayısıyla kampanyanın kapsamını genişleterek, bu defa Ev Avantaj müşterilerimize tüm gün boyunca GSM yönüne aramaları 6,5 kuruşa yapabilme fırsatını getiriyoruz” dedi.


Demircan, sözlerine şöyle devam etti:“Bu kampanya ile toplam iletişim harcamalarında tasarruf imkanı getiriyoruz. Artık tüm aile bireyleri GSM operatörlerinin paket bedellerini ödemek zorunda kalmadan ev telefonundan cep telefonlarını ucuza arama fırsatını yakalıyor. Cep telefonu faturaları ile aile bireylerinin cebinden tek tek, önemli miktarlarda bedeller harcanıyor. Artık bu kampanyalarımızla tek arama bazında baktığınız zaman evden cebi aramak cepten cebi aramaktan daha ucuza geliyor. Türk Telekom olarak müşterilerimize değer katan kampanyalarımızı sürdüreceğiz” dedi.


Ev Avantaj müşterilerinin faydalanabilecekleri ve 30 Haziran 2010 tarihine kadar devam edecek olan kampanya için herhangi bir başvuru ya da taahhüt gerekmiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt