Cd room hatası acil yardım.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bndr

bndr

Üye
    Konu Sahibi
Cd room hatası acil yardım.....
Arkadaşlar ne yaparsam yapıyım CD roomu görmüyor ne yapmam lazım biostan bakıyorum ordanda gözükmüyor...Acill yardım lütfen....format atacam atamıyorum birde hartdiski yarım görüyo yani 250 gb hartdisk 110 gb gözüküyor.....

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
Arkadaşım bak sana bi yöntem söylüyeceğim ama öncelikle bazı şeyleri bilmem lazım şimdi bilgisayarıma gel sağ tuş özellikler donanım aygıt yöneticisi Orda bi lsite çıkacak pc nın içindeki parçaların hepsi orda yazılı orda cd roomu bul karşısında üçgen şeklinde sarı bişey varsa buraya yaz cevabını beklıyorum

bndr

bndr

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bir şekide sistemde göremiyorum Cd roomu....ama cd rom çalışıyor kablolarda sorun yok....

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
dediğimi yaptınmı kardeşim

bndr

bndr

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım kardeş pc üzerinde acemi değilim ama benimde çözemediğim bi şey.....

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
onu bunu bırakın
cdrom un data kablosunun anakarta takılan kablonun yerine iyi oturup oturmadıgına dikkat et
egerki oturmuş ise yine cd romu görmüyor ise
power da yada cdromda sorun var kardeş
harddiskinde 110 GB görünmesinin nedeni powerdan gelen düzensiz voltaj yüzünden oluşan fiziksel bir sorun olabilir
veya anakart sorunludur

büyük ihtimalle ya power da sorun var yada anakartta
kasayı alıp adam akıllı bir bilgisayarcıya göstermeni tavsiye ediyorum

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
Evet kasayı al götür güel bi yere ama yetkili bir yer olsun mahalle bilgisayarcıları o paçayı çıkarır bu parçayı çıkarır sorunu bulamayınca pc at çöpe der ama yetkili servisde test makinaları bile var :)

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
benim arkadaşın cpu fanı bozulmuştu o pek bilmiyodu bilgisayarcıya goturmuş bilgisayarcı manyak ekran kartı bozuk ramlerden biri yanmış demiş ona baktım sonra parça almış içinden 4 gb ramin 2 gbsini almış ekran kartı x1950gt'ydi onuda x800 ile değiştirmiş sonra gitti babası bilgisayarcıya artık ne oldu bilmiyorum :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
eğer sağlam bir kasanız varsa
adam akıllı bilindik servislere gidin
ucuz olacak diye dandik dundik yerlere gitmeyin
bilgisayarcıya gidince adamın yanında durun adam derseki
tmm biz yaparız akşam şu saate gelin alın
yapılana kadar orda kasanın başında bekle
sen orda bekledigin için parça soküp takamazlar
ve senin orda olman adamda baskı yapar
işini daha cabuk yaparlar yeterki bekleme git diye
sürekli üzerinde bir çift göz olması onu rahatsız eder kurtulmak ister :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt