Casus telefon izleme mesaj kaydetme programı samsung olanlar buraya!!!

Sponsorlu Bağlantılar

gokhangsli

Üye
    Konu Sahibi
Casus telefon izleme mesaj kaydetme programı samsung olanlar buraya!!!
Selamlar;
ilk öncelikle sizlere tekrardan selamlar.benim kız kardeşim sms hakkı var.kimlerle konuşuyor kimlerle mesajlaşıyor bunu öğrenmem lazım.eğer elinizde telefon izleme veya sms kaydedici gibi yazılımlar varsa bana paylaşırmısınız.lütfen paylaşırsanız sevinirim. Benim telefon modeli:samsung gt-5510 bu telefona uyumlu program arıyorum.... Samsung gt-5510

----------Eklendi @ 18:55:37 ---------- Yazıldı @ 18:52:15 ----------

Birde birçok program indirdim dosya türü desteklenmiyor diye hata arıyorum sis dosyalarında çözümü bilen bana yardımcı olursa sevinirim

minoo

minoo

Üye
:no: Özel hayata saygı.

wldyslw

wldyslw

Üye
special life please :)

woo3

Üye
2 gün önce internette dolaşırken bir program görmüştüm tüm aramaları, gelen konuşmaları, mesajları falan her şeyi öğreniyordun güzel bir programdı hangi sitedeydi adı neydi unuttum onu bulamadım lakin şöyle bir program var nette bi araştır türkçesi ve kullanma kılavuzu da var:

SMS Interceptor adındaki program kısa mesaj yolkesicisi manasına geliyor ama biz ona kısa mesaj eşkiyası da diyebiliriz.Telefon sizin belirlediğiniz hedef telefona gelen metin mesajlarını sessizce ve ustaca sizin telefonunuza aktarıyor.Cep telefonlarında Casus SMS teknolojide gelinen son noktayı sizlere çözüm olarak sunuyor. Artık yakınlarınızın cep telefonu mesaj trafiğini ele geçirmek çok kolay.

Özellikleri :

* Casus SMS ile çocuklarınızın güvenliğini en üst seviyelere çıkarabilirsiniz. Onu kötü alışkanlıklardan ve zaralı olabilecek kişilerden korumak artık hiç de zor değil.
* Tüm yapmanız gereken SMS yönlendirme programını SMS takibi yapmak istediğiniz kişinin telefonuna birkaç saniye içinde yüklemek.
* Yüklediğiniz telefondaki gizli mesaj yönlendirici modül yazılımı sayesinde tüm sms ve mesajların birer kopyası gizlice sizin telefon uz�a da gelecek. Casus SMS yönlendirme modülü sayesinde kafanızdaki soru işaretleri birer birer kaybolacak.
* Üstelik istediğiniz zaman bir sms komutu gönderip mesaj yönlendirme uzaktan devre dışı bırakabilir ve izleme yapmak istediğiniz an tekrar açabilirsiniz üstelik uzaktan yönetim özelliği ile daha fazlasını yapabileceksiniz.
* Hedeftelefonu gizli (görünmez) sms komutlarıyla kumanda edebilir yönlendirme numarasını değiştirebilirsiniz.
* Casus SMS cep telefonu modül yazılımları size ömür boyu çok ucuza özel mobil dedektiflik yapabilir.

* GSM SMS yönlendirme mesaj bildirim yazılımını hedef telefona yüklendikten sonra bu telefona gelen ve bu telefondan gönderilen tüm mesajları''SMSleri sizin belirlediğiniz numaraya gizlice gönderir.

Desteklediği Platformlar:
Symbian S60 2nd Edition Symbian S60 3rd Edition Symbian S60 5th Edi

gokhangsli

Üye
    Konu Sahibi
bu dosya sıs dosyasımı sıs dosyasıysa çalışmaz?

gokhangsli

Üye
    Konu Sahibi
bu dosya sıs dosyasımı sıs dosyasıysa çalışmaz?

----------Eklendi @ 08:49:19 ---------- Yazıldı @ 08:42:39 ----------

2 gün önce internette dolaşırken bir program görmüştüm tüm aramaları, gelen konuşmaları, mesajları falan her şeyi öğreniyordun güzel bir programdı hangi sitedeydi adı neydi unuttum onu bulamadım lakin şöyle bir program var nette bi araştır türkçesi ve kullanma kılavuzu da var:

sms ınterceptor adındaki program kısa mesaj yolkesicisi manasına geliyor ama biz ona kısa mesaj eşkiyası da diyebiliriz.telefon sizin belirlediğiniz hedef telefona gelen metin mesajlarını sessizce ve ustaca sizin telefonunuza aktarıyor.cep telefonlarında casus sms teknolojide gelinen son noktayı sizlere çözüm olarak sunuyor. Artık yakınlarınızın cep telefonu mesaj trafiğini ele geçirmek çok kolay.

özellikleri :

* casus sms ile çocuklarınızın güvenliğini en üst seviyelere çıkarabilirsiniz. Onu kötü alışkanlıklardan ve zaralı olabilecek kişilerden korumak artık hiç de zor değil.
* tüm yapmanız gereken sms yönlendirme programını sms takibi yapmak istediğiniz kişinin telefonuna birkaç saniye içinde yüklemek.
* yüklediğiniz telefondaki gizli mesaj yönlendirici modül yazılımı sayesinde tüm sms ve mesajların birer kopyası gizlice sizin telefon uz�a da gelecek. Casus sms yönlendirme modülü sayesinde kafanızdaki soru işaretleri birer birer kaybolacak.
* üstelik istediğiniz zaman bir sms komutu gönderip mesaj yönlendirme uzaktan devre dışı bırakabilir ve izleme yapmak istediğiniz an tekrar açabilirsiniz üstelik uzaktan yönetim özelliği ile daha fazlasını yapabileceksiniz.
* hedeftelefonu gizli (görünmez) sms komutlarıyla kumanda edebilir yönlendirme numarasını değiştirebilirsiniz.
* casus sms cep telefonu modül yazılımları size ömür boyu çok ucuza özel mobil dedektiflik yapabilir.

* gsm sms yönlendirme mesaj bildirim yazılımını hedef telefona yüklendikten sonra bu telefona gelen ve bu telefondan gönderilen tüm mesajları''smsleri sizin belirlediğiniz numaraya gizlice gönderir.

Desteklediği platformlar:
Symbian s60 2nd edition symbian s60 3rd edition symbian s60 5th edi

malesef çalışmadı verdiğin dosya sıs dosyası çıktı olmadı lütfen samsung gt-5510 uyumlu telefona göre program veriniz..genede yardımlarınız için teşekkürler...

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Bu tür program olursa bunlar .SİS olur.. Java sistemi kullanan telefonlar için bu sms kesici kayıt altın alan programlar bulamazsın.. He yazılım üzerinden atılıyordur ona birşey diyemem :)

gokhangsli

Üye
    Konu Sahibi
bu tür program olursa bunlar .sis olur.. Java sistemi kullanan telefonlar için bu sms kesici kayıt altın alan programlar bulamazsın.. He yazılım üzerinden atılıyordur ona birşey diyemem :)
iyi ama başka bir yolu yokmu lütfen başka bir yolu gösteriniz sevinirim.başka yolu yokmu ???

Üst Alt