Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cassiniden Uzay Aracından Bu Sefer Dünyayı Sarsacak Haber!
Bunu çeviren vatandaş hemen mesajı vermiş. Zamanında balmumu heykel içinde kuranı yakan kız diye bayağı tantana yapılmıştı. Yok çarpıldı yamuldu gibi.
Bu radyo sinyali çevirisi bana hiç gerçekçi gelmedi. O yüzden ilgimi çekmedi.
cahilmi ? kim cahilmiş öldüğünde anlarsın. bütün bu evrenin ve dünyanın içindeki yıldızlarla birlikle kimin için yaratıldığını anlarsın.daha çok ararsınız organik canlı. DİKKAT. Ben canlı yok demiyorum Organik canlı sadece dünya üzerinde diyorum. azcık saksınızı çalıştırın. kendi calılliğinizi ortaya koymayın.
cahilmi ? kim cahilmiş öldüğünde anlarsın. bütün bu evrenin ve dünyanın içindeki yıldızlarla birlikle kimin için yaratıldığını anlarsın.daha çok ararsınız organik canlı. DİKKAT. Ben canlı yok demiyorum Organik canlı sadece dünya üzerinde diyorum. azcık saksınızı çalıştırın. kendi calılliğinizi ortaya koymayın.
Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsından dünya dışında organik bir mikrop bile bulamazlar. bizim bilmediğimiz varlıklar olabilir Allahın yarattığı ,.ancak organik dediğimiz varlıklar sadece dünyada. O harcadıkları milyarlarca doları dünya için harcasalar bu dünya da hiç aç kalmaz .