Cassiniden Uzay Aracından Bu Sefer Dünyayı Sarsacak Haber!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 1833842

Silinen Üye 1833842

Kapalı Hesap
Nasıl çevirmişler bu frekansları yaaa :D

MuhammedAliAKB

Üye
:islik

msy2017

msy2017

Üye
bu gerçek mi şimdi?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bunu çeviren vatandaş hemen mesajı vermiş. Zamanında balmumu heykel içinde kuranı yakan kız diye bayağı tantana yapılmıştı. Yok çarpıldı yamuldu gibi.
Bu radyo sinyali çevirisi bana hiç gerçekçi gelmedi. O yüzden ilgimi çekmedi.

kararatmu

Üye
sen uyu dostum marsta bir bakteri cesidi bulundu

ben uyanıgım dostum.sen şu anda uyuyorsun. ve perdelerinin hepsi kapalı

- - - Eklendi - - -

nerden biliyorsun bilimadamı mısın sanki? cahil cahil konuşma :nono:

cahilmi ? kim cahilmiş öldüğünde anlarsın. bütün bu evrenin ve dünyanın içindeki yıldızlarla birlikle kimin için yaratıldığını anlarsın.daha çok ararsınız organik canlı. DİKKAT. Ben canlı yok demiyorum Organik canlı sadece dünya üzerinde diyorum. azcık saksınızı çalıştırın. kendi calılliğinizi ortaya koymayın.

- - - Eklendi - - -

nerden biliyorsun bilimadamı mısın sanki? cahil cahil konuşma :nono:

cahilmi ? kim cahilmiş öldüğünde anlarsın. bütün bu evrenin ve dünyanın içindeki yıldızlarla birlikle kimin için yaratıldığını anlarsın.daha çok ararsınız organik canlı. DİKKAT. Ben canlı yok demiyorum Organik canlı sadece dünya üzerinde diyorum. azcık saksınızı çalıştırın. kendi calılliğinizi ortaya koymayın.

bill_

bill_

Üye
Garip.. Pek inandrıcı gelmedi acıkcasi

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsından dünya dışında organik bir mikrop bile bulamazlar. bizim bilmediğimiz varlıklar olabilir Allahın yarattığı ,.ancak organik dediğimiz varlıklar sadece dünyada. O harcadıkları milyarlarca doları dünya için harcasalar bu dünya da hiç aç kalmaz .

Senin bu yorumundan anladığım şey evrendeki milyarlarca gezegen boşa yaratılmış olmazmı?

Ben dünya dışı canşıların olduğuna inanıyorum. Zaman ne gösterir bilinmez. Helbet kokusu çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...