Casper VIA A1 alinirmi arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Şu telefon markaları amoled ekran neden kullanmaz aklım almıyor çoğunluk için diyorum

Lenovo VİBE S1
 


furyzer0

furyzer0

Üye
Yerli diye elini verirsin kolunu kaparlar. Telefon olarak GM hariç yerli markaya bulaşmanı tavsiye etmem. Neden dersen telefonu alıyorsun aldığınla kalıyor ya bir güncelleme ya hiç. Yazılımında bir sorun çıkarsa düzeltilmesini hiç bekleme oyle kalacaktır. Bir sorun çıkar kullanıcı hatası derler kalırsın öyle.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
 
Aybars1979

Aybars1979

Üye
işyerinde bir arkadaşta casper tel var 800-900tl bandında bir modeldi sanırım kurcalama fırsatım oldu o zamanlar telefon aradığım için baya ciddi ciddi almayı düşünmüştüm ama 600tl ye 2. el bir haftalık lumia 830 denk getirince lumia 830 u aldım bana göre casper alınır ama 1500tl ye casper alınır mı o kısmı biraz tartışılır.
 
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Türk mallarına taksit imkânı gelecek diye biliyorum şuan geldimi bilgim yok bilen varsa bilgilendirsin eğer taksitlendirme geldiyse sırf taksit imkânı olacağı için Casper via a1 i babama almayı düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar kullanan arkadaşlar varsa olumsuz eksik yönleriyle beraber olumlu yanlarinida belirtirlerse sevinirim ..





Lenovo VİBE S1
Alma kardeşim.

Samsung Galaxy S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
byAndroid

byAndroid

Üye
Aynı zamanda reederin getirdiği p10s de gionee telefonu. Gm nin elite de gionee nin di. Fena telefon değiller aslında ama o paraya daha iyisi varken neden bunları alayım. Mi 5 çoğu yönden daha iyi bu cihazdan. İlla alacaksan al yinede.
 
  • Beğen
Tepkiler: emreli01
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Bu taksitlendirme gelip gelmediğini kimse bilmiyor mu ?

Lenovo VİBE S1
 
snapdroid

snapdroid

Üye
Casper via v4 ve t18 m kullandım.
Via v4 e kitkat gelcek dediler 4.2.2 ile devam ettim. Güncelleme alamazsınız yani.
T18 m aldıktan 3 gün sonra ekranda kırmızı çizgi yapıp haftası olmadan bozuldu... 3 ayda 4-5 kez servise yolladım.
V4 ise Hoparlörler bozuldu. Verdik yaptılar. Ekran dayanıksızdı kırıldı. Yeni taktim ama gatanti gitti. Sonra ise pil şişti. Telefon şuan açılmıyor
 
  • Beğen
Tepkiler: emreli01
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Casper via v4 ve t18 m kullandım.
Via v4 e kitkat gelcek dediler 4.2.2 ile devam ettim. Güncelleme alamazsınız yani.
T18 m aldıktan 3 gün sonra ekranda kırmızı çizgi yapıp haftası olmadan bozuldu... 3 ayda 4-5 kez servise yolladım.
V4 ise Hoparlörler bozuldu. Verdik yaptılar. Ekran dayanıksızdı kırıldı. Yeni taktim ama gatanti gitti. Sonra ise pil şişti. Telefon şuan açılmıyor
Anladım kardeşim açıkçası teknosada inceledim telefonun elde duruşu ele alınışı güzel di ön kamerası da güzeldi ama sağlamlık konusunda insan duruyor

Lenovo VİBE S1
 
golden33

golden33

Üye
Caseper Va A1_1 cep telefonunu yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum.
elektronik cihazlar maalesef biraz şans işi. bir ürünün özellikleri ve kalitesi hakkında gerçekçi yorum yapabilmek için cihazı kullanmanız ve tanımanız gerekir. bu nedenle edinilmiş tecrübe harici diğer ön yargılı yorumlara pek itibar etmiyorum.
bence telefon piyasada F/P bazında bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan birisi.
bir arkadaşımız telefonun Çinin gionne markası olduğunuz yazmış, evet doğrudur, bende araştırmalarımda bu bilgiye rastlamıştım. S6 pro ürün görseli ve özellikleri hemen hemen aynı. edindiğim bilgiye göre gionne markası çinin ve piyasanın kaliteli marka sıralaması içerisinde üstlerde olduğunu dip not olarak belirtmekte fayda var.
arkadaşlar artık bu bir gerçeği kabul etmemiz lazım, dünya piyasasında Çin menşei olmayan kaç elektronik ürün ve telefon markası var ki.
telefonun genel ve teknik özellikleri yukarıda belirtilmiş, burada tekrar etmenin gereği yok, ancak kullandıkça ve telefonu tanıdıkça hoşunuza giden bir çok güzel özelliklerini keşfediyorsunuz.
öncelikle Metal kasası ele tam oturuyor, alüminyumun soğukluğunu avucunuzda hissedebiliyorsunuz. telefonda kasma, ısınma, donma vs. sorunları yaşamadım. teknik olarak bence de tek kusuru ön kamera çekimi, onun dışında hızı için söylenecek olumsuz tek kelime edemem.
Arayüzü ilk başlarda garipsememe rağmen zamanla kullandıkça alışıyorsunuz. Bildirimler menüsü parmağınızı üstten değil Alttan yukarı doğru çekince açılıyor. ama gelen bildirimler diğer telefonlardaki gibi Üstte yer alıyor. (mesaj ön izlemeleri, açılır pencere vs). yazılımda gömülü ve sonradan sizin yüklediğiniz bütün uygulamalar masa üstünde yer alıyor. örneğin samsunglardaki gibi "Uygulamalarım" menüsü adı altında toplanmıyor. yüklediğiniz uygulamanın masa üstü Simgesi uygulama kısa yolu değil, uygulamanın kendisi. bu yüzden yanlışlıkla simgeyi masa üstünden kaldırmak istediğinizde uygulamayı da cihazdan silebiliyorsunuz. buna başka marka telefonlarda da rastlamıştım. androidin sürümünün özelliğim, yoksa ara yüzün özelliğimi emin değilim.
evet, bu biraz can sıkıcı gibi görünse de çözümü basit, kullanmak ve görmek istemediğiniz o uygulamaları misal "Sistem Klasörü" adı altında kendiniz klasör yaratarak ve orada toplayarak sorunu çözebilirsiniz. widget seçeneği yazılımsal mı, yoksa arayüz eksikliğinden midir bilemiyorum, size çok fazla özgürlük tanımıyor. google playden indireceğiniz "Notifyer Unread Count" uygulaması ile de bu sorunu kısmen de olsa çözebilirsiniz. gerek kamera, gerekse uygulamalar ve widget yazılımla çözülebilecek şeyler olsa gerek, güncellemeleri beklemek lazım.
telefon ekranı kapalı iken önceden tanımladığınız harfleri ekrana çizerek dilediğiniz (atadığınız) kişi ya da kişileri telefon ekranını açmadan, rehberden kişiyi arayıp bulmakla uğraşmadan hızlıca arayabiliyorsunuz. Led lambasını belirlediğiniz harfi ekrana çizerek Açıp, tekrar çizerek Kapatabiliyorsunuz. Örnek; "C" çiz Camera açılsın, "e" çiz e-postaların açılsın, "M" müzik ve menüde size sunulan diğer harflere kısa yol atamaları yaparak belirleyeceğiniz uygulamalara ve özelliklere direk ulaşma imkanınız var. Çift tıklama ile ekranın açılıp kapanma özelliği ve parmak izi okuyucusu algılaması çok hızlı ve iyi çalışıyor. (elleriniz kirli ya da yağlı iken kullanmışsanız ekranı ve parmak izi okuyucuyu gözlük bezi ile silmekte fayda var. Süper ekran görüntüsü seçeneği ile 10 sayfa ardışık ekranın fotoğrafını tek foto olarak çekebilme özelliği cidden güzel düşünülmüş.
(Temalarım uygulaması masa üstündeki uygulama widgetlerini farklı görme seçenekleri sunuyor. burada telefonu kullanırken dikkat edilmesi gereken bir husus var; Ekrana parmağınızı basılı tuttuğunuzda Alttan açılan Menüde "Düzenle" menüsünü dikkatli kullanmak gerek, bana kalırsa aslında hiç kullanmayın, çünkü "Temizle" ve "Ayarlama" diye size sunulan seçenekler ile daha önce tercihinize göre düzenlediğiniz masa üstü uygulamalarınızı sistem bir anda belirli bir kaç klasör yaratıp içerisine toplayarak canınızı sıkabilir.

Efektler seçeneği ile ekranınızın diğer sayfalara geçiş görselini değiştirme alternatifiniz var.
 


Üst Alt