Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Casper monitör sorunu.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cnn.clb
Üye
Konu Sahibi
Casper monitör sorunu.
Casper marka monitörümü dün açtığımda ekranında bir problem oluştu. Ekranda karıncalanma gibi yazılar ve renkler bozuluyor. Kanal çekmez de ekran sağa sola gider gibi. Bir çözümü var mıdır?
-Emre
Üye
bunlarda inverter mi ne öyle bişey var o bozulmuş olabilir. ver servisine yapsınlar .
cnn.clb
Üye
Konu Sahibi
Dört sene içindeki ikinci monitör. İki sene önce ilk monitör bozulmuştu Allah'tan garantisi bitmemişti de yenilemişlerdi. Yine iki sene doldu monitör arıza haptı. Casper'in monitörleri iki senelik herhalde.
-Emre
Üye
Bende dell lcd mon. vardı geçn gün bozuldu.s 5 yıl önce almıştım garantisi bittiği için teknosadan samsung led tv monitör aldım 22 inch sana da tavsiye ederim ben çok beğendim .
Bende dell lcd mon. vardı geçn gün bozuldu.s 5 yıl önce almıştım garantisi bittiği için teknosadan samsung led tv monitör aldım 22 inch sana da tavsiye ederim ben çok beğendim .