Karşılaştırma Casper Mobile güncelleme konusunda şikayetçiyim

Sponsorlu Bağlantılar

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
Casper Mobile güncelleme konusunda şikayetçiyim
Casper Mobile cihazlarını güncelleme konusunda vasat hatta sürüm bile yükseltmiyor.
Telefonum vıa v6x ve alalı 1.5 yıl oldu ne zaman müşteri hizmetlerini arasam net bilgi veremeyiz deyip sallıyorlar. Twitter veya Facebook iletişimden de mesaj atın yine aynı muhabbet. Şikayet sitelerine bakın kullanıcılar hep bu durumdan rahatsız.
Güya yerli malı sen desteğini ilk önce Türkiye den başlayıp dünyaya yapacaksın. Diğer markalar güncelleme takvimi yayınlıyor hatta tvye reklam verip androidin yeni versiyonu bu cihaza gelecek diye gösteri yapıyor senden hiç bir sinyal yok.
Casper artık şunun farkına varmalısın android kullanıcıları marka gözetmiyor ilk bakacakları donanım ve güncellemedir.
Donanım konusunda iyi olsanda bu ilgisizlikle bu piyasaya fazla yayılamazsın
Ek olarak söyleyim benim ve binlerce casper Mobile kullanıcılarının fikri bir kere casper aldık ikinciye tövbe.

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
misal benim kullandığım cihaz general mobile sözde yerli ama yerli malı değil gionee çakması eğer gione güncelleme verirse onlarda 2 3 düzeltme pat yayınlar bence telefonunuz hangi yabancı markanın bize getirilmiş hali önce bunu öğrenin sonra güncelleme vermişmi yabancı şirket ona bakın yoksa casperlık iş değil :)

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
Niye casper lik iş olmasın murat insanlar onunla ilgilenmez ki marka kimin onu bilirler bu sorumluluk caspere ait en azından müşterilerine söylesinler güncellenmeyecek yada güncellenecek diye net bilgi veremeyiz deyip sallamakla olmaz ki bu iş dostum :)

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
O konuda haklısın ama bu tür cihazlar zaten para kazanmak için için satılan sonrada arkasına bakılmayan cihazlar baştan bu cihazları almamanızı öneririm(eğer güncelleme olmazsa olmaz şartınız ise) ha ben kitkatımda mutluyum o ayrı konu :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Bu cihazın sadece tedariğinden sorumlu olsa niye Casper ismini yapıştırsın o zaman. Bu cihazlar için diğer cihazlara zam yapıldı. Bu cihazlar için insanların alabileceği cihazlar alınmaz fiyatlara yükseldi...

Yazılımı vermek zorunda 2 yıl boyunca. Cihazın gerçekten hangi marka model olduğuna bakıp bu modele güncelleme geldiyse size de gelmesi gerekir. Bu konuda mail atabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: AHMED... ve Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
casper alacağıma giderim gm 5 plus alırım daha iyi çöp casperlar birde vestel venüs gibi türkcell ve teknosa telefonlarını almam asla

furyzer0

furyzer0

Üye
Size diyeyim sırf yerli diye hiç bir urun almayın sırf yerli diye sunuluyorsa zaten kötü bir üründür ondan dolayı yerli olduğunu bas bas bağırıyorlar. Sırf bazıları kar etsin diye yabancı firmalara vergi koyuyorlar ama yerli ürünlerin bir halt olduğu yok madem yerli ürüne teşvik ediyorsun en azından kaliteli olsun ya da ucuz olsun o kadar vergiden muaflar ama yine gelip aynı fiyata satıyorlar. Destek falan da yok

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
Size diyeyim sırf yerli diye hiç bir urun almayın sırf yerli diye sunuluyorsa zaten kötü bir üründür ondan dolayı yerli olduğunu bas bas bağırıyorlar. Sırf bazıları kar etsin diye yabancı firmalara vergi koyuyorlar ama yerli ürünlerin bir halt olduğu yok madem yerli ürüne teşvik ediyorsun en azından kaliteli olsun ya da ucuz olsun o kadar vergiden muaflar ama yine gelip aynı fiyata satıyorlar. Destek falan da yok

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Haklisin dostum

Üst Alt