CASPER 4 ÇEKİRDEK NIRVANA CPQ-Q900-4M35 Teknik Detaylar / Özellikler / Yorumlar / Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
CASPER 4 ÇEKİRDEK NIRVANA CPQ-Q900-4M35 Teknik Detaylar / Özellikler / Yorumlar / Bilgiler

• � Intel Core 2 Quad İşlemci Q9000, İşlemci Hızı 2.00 GHz
  • Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 a/b/g/n
  • � Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium
  • � 4 GB DDR3 1066 MHz Bellek
  • � 500 GB SATA Harddisk
  • � 15.4" WXGA (1440x900) TFT Renkli Ekran
  • � 1 GB DDR3 256 Bit nVIDIA GeForce 9800GS Ekran Kartı
  • � 2.0 MP Web Camera
  • � DVD ± RW DUAL
  • � Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
  • � 4X USB 2.0 port - 1X eSATA - 1X HDMI
  • � Bluetooth

heyooo_xxx

heyooo_xxx

Üye
L2 6 Mb ve fiatı yaklaşık 2900TL :D

safakk34

safakk34

Üye
özellikleri süper yaa en az 4 yıl kullanılır

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Bir bilgisayar teknikeri olarak laptop' da kesinlikle Casper tavsiye etmiyorum...

MelodyScan

Üye
casper türkiyenin prestiji arkadaşlar yapmayın :)

Dj_Destroyer

Dj_Destroyer

Üye
bunu masa üstü olarak kullanırız yahu :D

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
5 para etmez aynısını toshiba yapsın 5 milyardan asagı alamassın bak sony e ne laplopları var ama en az 2 milyar

hele vestelden alan olsun size adilik sıralaması yapıyım

1.vestel
2.arçelik
3.casper
4.acer

acer birazdaha işi biliyo ama musteri memnuniyeti 0

heyooo_xxx

heyooo_xxx

Üye
bu fiyatta casper alcağıma alianware editiondan laptop alırım çok daha hızlı olur

aragiles

Üye
Arkadaşlar,CASPER dan uzak durun derim,CASPER alacağınız parayla gidin kasapdan et alın sokak köpeklerini doyurun daha iyi, param boşa gitti demezsiniz.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
5 para etmez aynısını toshiba yapsın 5 milyardan asagı alamassın bak sony e ne laplopları var ama en az 2 milyar

hele vestelden alan olsun size adilik sıralaması yapıyım

1.vestel
2.arçelik
3.casper
4.acer

acer birazdaha işi biliyo ama musteri memnuniyeti 0
:ehe:yuru

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bi ürün alırken tabiki en az 3-4 yıl kullanmak istersiniz ama casperda bu yok sans meselesi laptopun sağlamsa kullanabilirsin bide tek nik servis 0 ve müsteri memnuniyeti denen bi olay yok!

Larock

Larock

Üye
arkadaşlar Packard Bell markası nasıldır.
tecrübesi olan var mı??

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
packard bell hp ile aynı fabrikadan çıkıyor diye biliyorum ama parcaları o kadar iyi deil hele oyun oynamak için için alıosan hiç deil bn asus veya toshiba oneririm

esmerimm25

Üye
ya arkadaşlar herkes kafasına göre bişiler yazmış.kararsız kalan insanları yanlış yönlendirmeyelim.yok casper 5 para etmezmiş yok köpekleri doyurucakmış.ya aga git doyur yani almazsanda alma.ben casperin prestij modelini aldım tam 3yıl önce.ve halen daha çalışıyor. tabii özellikleri yeterli değil şuanitibari ile.ama ben hiçbir sorun yaşamadım ve bir casper kullanıcısı olarak tavsiye ederim.toshiba 5 milyar olurmuş.ee git al ozaman arkadaşım.casperde bumakinaya 5 milyar deseydi ozaman kalitelimi olacaktı.

RODİİİİİ

Üye
Cahillik diz bou...

cvsozcan

Üye
arkadaşlar ben 1 aydır casper ın bu modelini kullanıyorum. tek kelimeyle süper

almak isteyen hiç tereddüt etmesin

alemburda

alemburda

Üye
bu fiyatta casper alcağıma alianware editiondan laptop alırım çok daha hızlı olur

Alienware fiyatlarından haberin yok galiba gümrük vergiside cabası :naughty:
bizim türk markalar işin kolayına gidiyor soğutma sistemi laptop için önemli bunu tam olarak yapamıyorlar. Ve herkes vista yüklemezmi laptop a sinir oluyorum.Asus veya Lenova (IBM) öneririm her iki markada bir çok parçayı kendisi üretiyor. Asus'da parçada hiç sorun yaşamazsınız hele ki boğaziçi bilgisayar varken. Sonuçta anakart üreten bir marka işi biliyor.

willrock

willrock

Üye
Packardbell tj66 dt022 laptop gerçekten iyi bir makine Acer le ortaklar soğutma sistemi hiç bir laptopta yok call of duty 4 türü ağır olyunları ekran kartı en fazla 42 derece ısınıyor 1 ay kadar önce izmir vatan pc den aldım.