CASPER 4 ÇEKİRDEK NIRVANA CPQ-Q900-4M35 Teknik Detaylar / Özellikler / Yorumlar / Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

ByOrkO

ByOrkO

Üye
arkadaşlar bn 2 pc aarasnda kaldm yardm edersnz sewnrm....

HP Pavilion DV7-3020ET
Casper NIRVANA 15.6" CPQ.I720-4L25P

Sizce hangisi iyi..Alacamda?:D

fatih82

fatih82

Üye
yaw bendede casper var iyimi kötümü bilmem ama aynı özelliklerde exper in daha hızlı olduğunu biliyorum

--------------- Ekleme ---------------

hp yi al pişman olmassın

hp yi al pişman olmassın:off:

gokhan0123456

Üye
arkadaslar ben su anda casper kullanıorum nirvana 6 ay oldu alalı gayet güzel saglam bir makina 8 yıldır bu işe kendimi adadım ilk defa bu kadar rahat bilgisayar kullandıımı biliom yapmayın allah askına yha casper ucak gibi toshiba sonyde güsel ii markalar ama casper ın onlardan asgı kalacagını düşünmüorum!!!

SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (çagla) gökhan!!

Adanalı.01

Adanalı.01

Üye
CASPER NIRVANA CN-TKP7450B benimki

• � Intel Core 2 duo İşlemci P7450, İşlemci Hızı 2.13 GHz
  • Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 a/b/g/n
  • � Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium
  • � 2 GB DDR2 1066 MHz Bellek
  • � 320 GB SATA Harddisk
  • � 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran
  • � 1 GB DDR2 256 Bit nVIDIA GeForce 9800GS Ekran Kartı
  • � 2.0 MP Web Camera
  • � DVD ± RW DUAL
  • � Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
  • � 3X USB 2.0 port - 1X eSATA - 1X HDMI
  • � Bluetooth
YORUMLAR:

Adanalı.01

Adanalı.01

Üye
allha şükür cok rahat kullanıyom casper n son cıkn laptoopları dierlerine kafa tutucak düzeye çoktan ulşmiş artık eski casper kalmadı yeni yüzü daha iyi ya:oke:

ozakin70

ozakin70

Üye
yha en güzeli asus napacan casperi:')

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
abi herkes casperı kötülemiş katılmıyorum casper kullanıyorum ve özellkleri kötü olmasına rağmen çok iyi çalışıyor hiç bir sorun yok müşteri memnuniyetide gayet iyi anakartta bi sorun olmuştu ben açıp kurcalarken anakrt deişti ve en ufak ücret ödemedm anlamıyorum nyi kötü .s

isosstar

isosstar

Üye
arkadaşlar bende acer var(5520g) 3 senedir kullanıyorum fena değil xp vista win7 hepsini kurdum kullandım pes 2011 oynuyorum şu an şimdi ise casper almayı düşünüyorum çünkü aynı özelliklerdeki diğer pc lerden daha ucuz... nasıl telefonda samsung nokıa ile arayı kapattıysa bu bilgisayar içinde geçerli olabilir bir iki senedir casper düzeltti kendini yaza kadar para biriktirip 2000 2200 tl arasında alıcam bi tane ama bana daha detaylı bilgi veren olursa sevinirim