Casio F91-w Kullanan Varmı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sharke2010

sharke2010

Üye
    Konu Sahibi
Casio F91-w Kullanan Varmı??
Bu EFSANE saat ile ben ilkokul 2 deyken tanışmıştım 5 kadar kullanmıştım sonra biri çalmıştı.Allahtan okul Değiştirmiştim o olaydan sonra :D her neyse bugün saatçiye gidip orjinal casıo f91w aldım 10 yıl dayanıyor diyor herkes arkadaşlarım internet alemindeki çoğu kişi WS. hep böyle söylüyor.çok iyi saat resmini koyayım size hmm bide unutmadan su geçirmez ve dayanıklı.

Yorumlarınızı Merakla Bekliyorum.

ismail

ismail

Üye
ben bunun benzerini hep askerlerde görüom

sharke2010

sharke2010

Üye
    Konu Sahibi
Zaten Buna '9 Canlı Saat' Yada Asker Saati Diyorlar.Ama Çok İyi Ve Güzel Ya Saat hastalığı GeLdi :) 9canlı demelerinin sebebi hem dayanıklı olup su geçirmemesi hemde saatin ömrü 15 20 sene inanmıyorsanız donanım haber adlı forum sitesine bakınız.

TheMadness

TheMadness

Üye
Sağlam saat. Geçen gün çekiçle dayanıklılık testi yaptım banamısın demedi :D

ismail

ismail

Üye
Zaten Buna '9 Canlı Saat' Yada Asker Saati Diyorlar.Ama Çok İyi Ve Güzel Ya Saat hastalığı GeLdi :) 9canlı demelerinin sebebi hem dayanıklı olup su geçirmemesi hemde saatin ömrü 15 20 sene inanmıyorsanız donanım haber adlı forum sitesine bakınız.

+++ :oke:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
bu saat tam bir efsanee :oke:

• Beğen
Tepkiler: 35 TC 1923, tguzel7 ve BigHackeR35
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
hiç kullanmadım :)

sharke2010

sharke2010

Üye
    Konu Sahibi
abi öyle böyle değil su geçirmezliğini test edeyim dedim 1buçuk dakka oldu bardağın içinde hala bişi olmadı hala sapa sağlam kullanıyorum

15097

15097

Üye
kullanmadım ama çok gördüm :kıskıs:

Astrosman

Astrosman

Üye
Lise boyunca kullanıp sınıfın ayaklı konuşan saati idim :D

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...