Haber Captain America: The Winter Soldier bu hafta mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Captain America: The Winter Soldier bu hafta mağazada

Gameloftun Marvel ortaklığıyla geliştirdiği ve İos, Android ve Windows Phone platformları için resmi duyurusu yapılan Captain America: The Winter Soldier oyunu bu hafta Windows Phone mağazadaki yerini alacak.

Ücretli olacak olan oyunun fiyatı ise 2,99$ olarak belirlenmiş ve uygulama için satın alma sisteminin olmaması sevindirici bir gelişme.

Son dönemde popüler oyunların sırayla gelmeye devam ettiği Windows Phone platformu Gameloftun gibi yapımcıların desteğiyle oyun konusunda,sıkıntı yaşanmayacak duruma geldi.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher, RetaXter, suyunsesi ve 1 kişi daha

emz

emz

Üye
Bilgilendirme için sağ olun. Sabah sabah gene yardırıyorsunuz hocam helal olsun.

Telgrafla gönderildi.

omerk88

omerk88

Üye
Teşekkürler

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
teşekkürler ama angry birds epic te bu hafta gelecek denildi ama fos çıktı

kursat99

kursat99

Üye
1 GB RAM or more yazısı için sabırsızlanıyorum...

• Beğen
Tepkiler: Serhan, Yağız Ryan, skynet ve 1 kişi daha
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

byibo

byibo

Üye
teşekkürler

Serhan

Serhan

Üye
512 ram mb :(

Serhan

Serhan

Üye
Geldimi :(

404 Not Found !

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

Serhan

Serhan

Üye
23 Mart Haftası- 2 Mayıs :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oyun Windows Phone mağazadaki yerini aldı.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4 gün oldu geleli ama ::))
Hayır oyun mağazaya yükleneli dört gün oldu ama indirilmeye bu akşam üzeri açıldı.mağazaya yüklenmiş tarihine bakıp yorum yapma bazı oyun ve uygulamalar kapalı beta sürecinde aylarca mağazada kalıyor. Ama sen Gameloft'un duyurusundan önce haber aldıysa orasını bilemem.

@gameloft adlı kişinin Tweetine göz at:

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve Serhan
TurboCall

TurboCall

Üye
Hayır oyun mağazaya yükleneli dört gün oldu ama indirilmeye bu akşam üzeri açıldı.mağazaya yüklenmiş tarihine bakıp yorum yapma bazı oyun ve uygulamalar kapalı beta sürecinde aylarca mağazada kalıyor. Ama sen Gameloft'un duyurusundan önce haber aldıysa orasını bilemem.

@gameloft adlı kişinin Tweetine göz at:
abi olurmu öyle şey gameloft bence geriden geliyor 4 gün önce kendim indirdim hatta mağazada oynuyanlar yorum atmıştı,

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Oyundan atıyor,açılmıyor gibi yorumlar var mağazada oyun hakkında

luckysleven

luckysleven

Üye
Marvel ürünü olduğu için merak ettim indirdim telefona , ilk açılışta takıldı sonra çıktım tekrar girdim açıldı. En başta biraz kastı sonra takır takır çalıştı . Ben bu güne kadar böyle rezalet, basit bir oyun görmedim . Zaten bu güne kadar da toplasanız 3 oyun kurmuşumdur telefona ama gameboy oyunları vardı eskiden onlar bile daha güzel bundan . Yumruk tuşuna basıyorum bütün adamları kendi döve döve gidiyor benim bir şey yapmama gerek kalmadı sonrada öldüm zaten ve klasik son sildim telefondan : )Bu arada 720 de denemedim oyunu ama 925 de telefon bir ara alev alacak sandım neyse ki telefonda oyun oynama meraklısı değilim de pek umrumda olmadı

Heimdalll

Heimdalll

Üye
oyun bugün güncelleme almış ve 1 gb ram sınırlaması gelmiş

skynet

Üye
Hiç şaşırmadım :D

Üst Alt