Canlı İzleyip Unutamadığınız Maçlar..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DefectoR

İzmir Atatürk Stadının yan sahalarında okul takımının hazırlık maçı vardı maçımızı yaptık o havada terli terli Fenerbahçe - Göztepe maçına gittik Fenerbahçe o maçı 5-0 kazanmıştı ama biz Göztepe tarafında yer bulabildiğimiz için Fenerin attığı gollere sevinemedik

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Fenerbahçe 3 - 4 Beşiktaş , sürekli umutlandık ama olmadı.

Beşiktaş 1 - 2 Fenerbahçe , maç gitti dedim ama Tuncay

6-0

5-1

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Cogunluk 6-0'dan yana nedense

ardaca

Üye
<div class='quotetop'>(Nicolas_Anelka &#064; Dec 27 2005, 08&#58;02 AM) [post=238356]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
fenerbahçe 4-3 gaziantep rapaiç in şov yaptıgı geceydi.. ilk yarı 3-0 galiba ama macı kazanmayı bildik..
[/b][/quote]
son golde pas vermedi ya orda kaptırsaydı çok feci olurdu valla. sırf benim saydırdıklarım yeterdi yani

abuvice

abuvice

Üye
Yıl 1996 Stad: Avni Aker.. Maç Fenerbahçe Trabzonspor.. Berabere kalsak dahi şampiyonuz.. Ama maçı 2-1 yenik bitiriyoruz. Şampiyon Fenerbahçe oluyor.. Bu maç Unutulurmu? Maç sonunda stadda en az 10.000 kişinin ağladığını yüzlerini gördüğümde ...

seriFBurak

seriFBurak

Üye
izmr de izldgm 2003-2004 ylndki fenerbahce - genclr macı 85. de serhat atmıstı golumuzude&#33;

ibonline

ibonline

Üye
rıdvan dilmen dönemindeki ilk birinci lig macı Fenerbahçe-Vanspor 99-00 yada ilk yarı şükrü saracoğlu stadında 2-0 Vanspor önde ikinci yarıyı bosverin
muhabbet bitti
the-end...

darkred

darkred

Üye
BJK nin 100.ncü yılında şampiyon olmasına iki maçı var biri gençlerbrliği diğeri GS.gençlerbirliği maçı dakika 89 kaleye 45 metre uzaktan serbest vuruş kullanıyor kaan dobra sert vuruş,top füze gibi kaleye gidiyor ve GOOOOAALLLLLL

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONNN &#33;&#33;&#33;&#33;

eskişehirin 1.ligdeki maçlarına yetişemediğim için anlatamıyorum sorry

ayazabi

ayazabi

Üye
benim maçlar
real madrid - barcelona 3-1 ispanya derbisinde şov yapmışlardı beyaz şimşekler
milan - liverpool 3-3 (penaltılar)
manchester united - bayern munih 2-1 dk.90 munih 1 - 0 önde beckham yaptığı 2 asistle 3 dk ya 2 sığdırıyor
m.united-fenerbahçe 6-2 rooney çıldırmıştı mükemmel bir frikik atmıştı fener kalesine
milan - fb 4-0 başrol shevçhenko yönetmen kaka sheva feneri 4 golle yıkmıştı
bide gs 5 -fb -mondragon

kurt bey

kurt bey

Üye
Son mesaj 27 Aralık 2005 :)
Nerden bulup hortlatıyosunuz bu konuları hayret ediyorum yaw

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Son mesaj 27 Aralık 2005 :)
Nerden bulup hortlatıyosunuz bu konuları hayret ediyorum yaw
özel olarak arıyorlar heralde :)

Madem konu hortlatılmıs bende yazayım
Yıl 2003 Edirnespor-(adını unuttugum bır takım) üçüncü lige yukselme macı
canlı olarak stadtan izledigim en zevkli mactı ama malesef 3. lige cıkamadık :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt