Canlı bombanın otobüse binmesini engelleyen polis "KÜRT" çıkt

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Canlı bombanın otobüse binmesini engelleyen polis "KÜRT" çıkt
Canlı bombanın otobüse binmesini engelleyerek, birçok arkadaşının hayatını kurtaran polis Halil Keskinbıçak Siverekli, babası Kıbrıs Gazisi, sadece Kürtçe konuşabilen annesi başucunda nöbette...
İçi polis dolu midibüse canlı bombanın binmesini engelleyerek birçok hayat kurtaran Halil Keskinbıçak (27), 4 yıllık polis.
Halil Keskinbıçak, yıllık iznini geçirdiği Siverek'ten döndükten bir gün sonra işbaşı yaptı ve terörist saldırının hedefi oldu. Kendisini sivil polis olarak tanıtan sırt çantalı canlı bombayı iterek midibüse binmesini engelleyen Halil Keskinbıçak, şüphesi sayesinde arkadaşlarının hayatını kurtarmış oldu.
Canlı bomba, yere düştüğü anda bombayı patlattığı için Halil Keskinbıçak, göğsüne isabet eden şarapnel parçasıyla ağır şekilde yaralandı. Doktorlarının durumunun iyiye gittiğini bildirdiği genç polisin annesi Zeynep, Kıbrıs gazisi babası Sinan ile ağabeyi Mehmet, haberi alır almaz Şanlıurfa'dan İstanbul'a geldi. Dün sabah da erkenden hastaneye koştu.
'İKİ OĞLUM VAR BİRİ BENİM BİRİ SİZİN'
Kürtçe konuşan anne, “Camdan sadece bir dakika görebildim çocuğumu. Oğlum iyileşene kadar ayrılmayacağım” dedi. Kıbrıs gazisi baba, kendilerini ziyaret ederek ihtiyaçları olup olmadığını soran Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcısı'na “İki oğlum var biri benim biri sizin” dedi.
Polisin babası Kıbrıs gazisi, annesi Zeynep Türkçe bilmiyor
Dehşet veren saldırı, bir kez daha “Türkiye mozayiğinin” fotoğrafını ortaya çıkardı. Polis Halil, Siverekli bir Kürt çocuğu. Annesi Zeynep Türkçe bile bilmiyor. Babası Sinan Kıbrıs gazisi. Oğlunun amirine “İki oğlum var biri benim biri sizin” diyecek kadar da vatanperver
 
  • Beğen
Tepkiler: aRdiLê ve MUHAMMED


Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
qirL1903

qirL1903

Üye
Helal olsun ya baska ne diyebilirimki ..
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kürtçe konuşmak isteyenlerin bu arzularını giderebilecekleri forumlar var, orada devam edebilirler. Ancak MaxiCep sitesinde biz "kürtçe"ye müsaade etmiyoruz.

Konuya gelince...
Bir babanın iki evladı, babalarının mirası için birbirlerini vuruyor.
Olan yalnızca bu.
Kardeşçe yaşayarak gücüne güç katmak varken birbirlerini kırarak yalnızca düşmanlarına saldırı için uygun fırsatı yaratıyorlar.
Tarih boyunca bizim karşımıza mertçe çıkmaya cesaret edemeyen her millet böyle yaptı. Çinliler, Ruslar, Avrupalılar... Şimdi de Amerikalılar...
Ama ne yazık ki ancak zor zamanlarında birbirine kenetlenmeyi akıl edebilen bizler bu alçak taktiği tarih boyunca hep yedik, hep de yemeye devam edeceğiz...

Kardeşini korumakla görevli olan, kardeşini öldürmeyi görev bellemiş kardeşi tarafından öldürülmek istendi...
Ağır yaralandı...
Ama ölen biz, kazanan diğerleri oldu.
Yine... Ve yine...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt