yurdum insanıPeki o begenilmeyen telefonlar kadar is yapamayan telefonlar var çogunun elinde.
Nasıl olur da onlardan 5800 dan daha iyi diye söz ediyolar sandıkları android 450 liraya gelen me'de mi gio'da mı.
Düsük islemci ve gpu'suz zaten android yol alabilir mi söyleyin bakalım?
5800'a göre iyi gelebilir 800 ama iki kıytırık oyundan baska bi ise yaramaz.
Fiyatı esitlemek içinde senden cap canlı ekranını nHD ekran çözünürlügünü,dvd kalitesinde video kaydını carl zeiss lensi harika hoparlörleri alırlar eline islemciyi verip yollarlar seni.Aspalth 5 oynarsın sabahtan aksama.

Evet öyledir.5800'ı savunmuyorum ben burda 4 sene öncenin telefonu e250 ile karsılastırın onu.
Sizde kendinizi kandırın android android diye benim anlattıklarım anlasıldı zaten.
5800 kadar video bile çekemeyen telefonla kimse laf çeviremez bana.Üstelik 4 senelik telefon 5800.
Herkese iyi forumlar yurdumun aydın insanları.
Ah şu işlemciler.Neye göre ederi oldugunun farkında olmamıs olabilirmisiniz acaba.İtiraf edin artık sunu baktıgınız tek sey islemci hızı.C6-01'i geçtim piyasada 750 lira civarı telefonların hangisinde amoled var c7 için konusuyorum kaçında usb on the go var kaçı hd video çeker kaçı çelik kaplama nfc'nin adını bile duyamazsınız o telefonlarda ama nokia'da var adamlar koyuyor.İslemci belirlemez telefonun fiyatını biraz düsünün gençler kullandıgınız androdilerde ön kamera yok daha 480p video çekemezsiniz.----------Eklendi @ 01:36:51 ---------- Yazıldı @ 01:33:29 ----------Anlattıklarımı yapamayın sonra burda bize geri deyin.Kimin geriden gelip öndekine deh dedigi belli oluyor.Çok teknolojik telefonlarınız var.Ön kamerası yok piksel yerlerde.Ama islemcisi var.
Neyse, her ne kadar bazıları pek mutlu olmayacaksa da 500-1000 tl arasında 3 yeni 1ghz 512 ram nokia modeli çıkıyor. Hem de belle ile. 
Evet öyledir.5800'ı savunmuyorum ben burda 4 sene öncenin telefonu e250 ile karsılastırın onu.
Sizde kendinizi kandırın android android diye benim anlattıklarım anlasıldı zaten.
5800 kadar video bile çekemeyen telefonla kimse laf çeviremez bana.Üstelik 4 senelik telefon 5800.
Herkese iyi forumlar yurdumun aydın insanları.

ama c7 ve n8 i bile beğenmeyen var anlamak mümkün değil dokunmatik olmadığı halde masaüstü pc ile karşılaştıran aynı performansı bekleyen bile var 

n8 1 milyar vereceğime wave 2 ye 850 veririm hayatımı yaşarım
şu an fazlasıyla yaşıyorum zaten
nokia da 5 oyun yüklüyken oyunlar sayfası 10 sn de açılıyodu burda wave 2 de ise oyunlar 5 sn içinde açılıyo ( En geç o da
bada 2 belleyi gömer son sözüm budur 
nokiayı kötülerim çünkü adamlar kanser etmekten zevk alıyo fantezileri nedir bilmiyorumn8 1 milyar vereceğime wave 2 ye 850 veririm hayatımı yaşarım
nokia da 5 oyun yüklüyken oyunlar sayfası 10 sn de açılıyodu burda wave 2 de ise oyunlar 5 sn içinde açılıyo ( En geç o da
)
![]()
nokiayı kötülerim çünkü adamlar kanser etmekten zevk alıyo fantezileri nedir bilmiyorumn8 1 milyar vereceğime wave 2 ye 850 veririm hayatımı yaşarım
)
![]()

N8 yerine 701 gelince onunla karşılaştıralım Wave 2'yi. 701; hem de Bada 2'nizi hem de Wave 2'nizi ikişer ikişer yere gömer![]()

Durumun vehameti, Nokia Samsung'un geçen sene çıkarttığı telefonu geçebilecek düzeyde bir telefonu daha yeni çıkartıyor..![]()
guzel tespitDurumun vehameti, Nokia Samsung'un geçen sene çıkarttığı telefonu geçebilecek düzeyde bir telefonu daha yeni çıkartıyor..![]()
Öyledir hocam tabi hocam!
Anlattıgın dogru ise N8 falan hikaye aynı denebilcek telefon C7'yi kullanıyorum dedigin gibi bi 10 saniye olayı yok.2Sn gecikiyor girmesi ve uygulamalar klasörümde 28 karma oyun uygulama var.Dedigin komik çünkü x6'da bile yasamadım anlattıgını!
Neyse hayırlı olsun.Oyunlara klasörüne girip çıkarsın.
senin yaşayıp yaşamaman beni alakadar etmez ben yaşadım ve böyleydi
allaha şükür iki kaydırıp giriyorum oyunlarıma merak etme 
N8 yerine 701 gelince onunla karşılaştıralım Wave 2'yi. 701; hem de Bada 2'nizi hem de Wave 2'nizi ikişer ikişer yere gömer![]()
ben videoları izledim yere gömmelik bir şey yok 2 si de stabil ve güzel cihaz 
kendi yaşadığımı anlatıyorum başka telefondan bana ne pardon ?senin yaşayıp yaşamaman beni alakadar etmez ben yaşadım ve böyleydi
allaha şükür iki kaydırıp giriyorum oyunlarıma merak etme
----------Eklendi @ 16:48:37 ---------- Yazıldı @ 16:44:43 ----------
bi cihazı görüp ona rakip çıkartmak kolay canımben videoları izledim yere gömmelik bir şey yok 2 si de stabil ve güzel cihaz
![]()