Canıma Tak Etti Wave 2 alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Lenneth

Üye
şu an itibariyle aldım :D harika ya nokia kullanmakla kesinlikle hata yapmışım :oke:

Bu devirde Nokia'nın dokunmatik telefonlarından uzak durmak lazım, hepsi binbir çeşit sorunla geliyor.

Hayırlı olsun wave'iniz :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia C7, Belle ile gerçekten iyi oluyor. Wave 2 önermezdim, Samsung'un Bada'sı henüz gelişmiş bir sistem değil. Belle, Bada'dan daha üst bir sistem, gerek Uygulama desteği ile gerek Microsoft ve NFC desteği ile...

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Hayırlısı olur inşallah.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Nokia C7, Belle ile gerçekten iyi oluyor. Wave 2 önermezdim, Samsung'un Bada'sı henüz gelişmiş bir sistem değil. Belle, Bada'dan daha üst bir sistem, gerek Uygulama desteği ile gerek Microsoft ve NFC desteği ile...

|-)

umut681

umut681

Üye
wave akar hızda ve kullanımda üstüne tanımam.uygulama ve oyun yeterince var ben daha yüklediğim oyunları bitiremedim.96 tane oyun ve uygulama var bende kasma filan yok.yiosa symbiana atın o kadar uygulama oyunu telefon pert :D

kaptannova

Üye
valla eğer elinde nakit para olacaksa 500-600 gibi gidip vodafone dan htc desire s almanı tavsiye ederim. 8 ay faturalı olma şartı olduğu için yeni vodafone geçecekler telefonun fiyatının yarısı ödemek zorunda. daha sonra 49tl taksitle. 1yıl taksite geliyor.

ilk önce benimde kafamda wave 2 vardı. alıcaktım. hala da vazgeçmiş değilim. fakat vodafone bayiisinde htc desire s kullanma fırsatı yakaladım. müthiş. mükemmel. bu kelimeler yanında sönük kalır. birde telefonun c7. en az 700tl eder. htc desire s yerine 69tl taksit ile htc sensation da alabilirsin. multimedi,oyun, müzik bunlara önem veriyorsan sensation.

hoss

hoss

Üye
hayırlı olsun , nokia faciasından sonra ferrari gibi gelmiştir wave :oke:

• Beğen
Tepkiler: Lenneth
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun ama hata yapmışsın.bence symbiandan ya androide ya da meegoya geçmeliydin.bada şu anda en stabil işletim sistemi ama maalesef android kadar çok uygulaması yok.

dediğim gibi uygulama sıkıntı değil benim için :oke:

----------Eklendi @ 20:50:26 ---------- Yazıldı @ 20:48:33 ----------

ne diyon ya farklı bi boyuttayım hacıı :kop:

Lenneth

Üye
dediğim gibi uygulama sıkıntı değil benim için :oke:

----------Eklendi @ 20:50:26 ---------- Yazıldı @ 20:48:33 ----------

ne diyon ya farklı bi boyuttayım hacıı :kop:

Öyle oluyor valla, Nokia telefonların sorunlarına yavaşlıklarına alışınca insana sorunsuz ve hızlı telefonlar bir anormal geliyor :)

pRime.

pRime.

Üye
hoss faciasından tam da kurtulduk diyordum...

----------Eklendi @ 00:09:49 ---------- Yazıldı @ 00:09:15 ----------

Dh fandroid muhabbetleri sarmadı sanırım?

Lenneth

Üye
hoss faciasından tam da kurtulduk diyordum...

----------Eklendi @ 00:09:49 ---------- Yazıldı @ 00:09:15 ----------

Dh fandroid muhabbetleri sarmadı sanırım?

Forum Symbian severlere açıkta Android severlere kapalı mı ? :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sever olsanız anlıycam insan biseyi taktir eder.
Hele bazıları var adam 700 liram var diyo optimus me kullanmıs bi eleman çıkıp optimus me al diyo.Nedir bu?
Adam 800 liradan 500'e indirmis hala kötüleyenler var su c6'yı insaf.
Bana nokia fanı diyolar ama ben bütçeye göre telefonu öneririrm android falan bakmam,adamlar nokia almasın diye 700 lirası olan adama gio optimus me falan aldırcak.Fandroidlik ile severlik farklı seyler.

• Beğen
Tepkiler: brk38
pRime.

pRime.

Üye
61semih

61semih

Üye
Sever olsanız anlıycam insan biseyi taktir eder.
Hele bazıları var adam 700 liram var diyo optimus me kullanmıs bi eleman çıkıp optimus me al diyo.Nedir bu?
Adam 800 liradan 500'e indirmis hala kötüleyenler var su c6'yı insaf.
Bana nokia fanı diyolar ama ben bütçeye göre telefonu öneririrm android falan bakmam,adamlar nokia almasın diye 700 lirası olan adama gio optimus me falan aldırcak.Fandroidlik ile severlik farklı seyler.
iddam sudur nokıa nın dokunmatık olarak alınabılecek tek telefonu(piyasada suanda olanlar ıcınde)c601 c7 ederınden fazla pahalı c601 fıyatına oranla alınabılır telefon fakat bır c503 ıle de gıo yu karşılaştırmam
n8 e bın tl verılır demem ha fotogtaf 1.sırada ıse ozaman iş değişir dıjıtal makıne masrafından ve yanında tasıma derdınden kurtulms oluyorunuz n8 ile.n9un tasarımı ozellıklerı cok guzel ama fıyatını tam ogrenmeden bırsey soylemek yanls olur gıderde 1500tl fıyat cekerlerse yuh derım heralde..
ben bunları konu açıldıkça soyluyorum,bazı nokıadan vazgecemeyenler olenekadar nokıa kullanmaya yemın etmıs kısıler fan ilan edıyorar ki fan olmakta kotu bır sey degıl

pRime.

pRime.

Üye
Bazı kişiler var ki apaçi ilan ediyor nokia kullananları.

----------Eklendi @ 01:18:39 ---------- Yazıldı @ 01:18:03 ----------

adama sorarlar bu genelleme amacı ne?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Neye göre ederi oldugunun farkında olmamıs olabilirmisiniz acaba.
İtiraf edin artık sunu baktıgınız tek sey islemci hızı.C6-01'i geçtim piyasada 750 lira civarı telefonların hangisinde amoled var c7 için konusuyorum kaçında usb on the go var kaçı hd video çeker kaçı çelik kaplama nfc'nin adını bile duyamazsınız o telefonlarda ama nokia'da var adamlar koyuyor.
İslemci belirlemez telefonun fiyatını biraz düsünün gençler kullandıgınız androdilerde ön kamera yok daha 480p video çekemezsiniz.

----------Eklendi @ 01:36:51 ---------- Yazıldı @ 01:33:29 ----------

Anlattıklarımı yapamayın sonra burda bize geri deyin.
Kimin geriden gelip öndekine deh dedigi belli oluyor.
Çok teknolojik telefonlarınız var.Ön kamerası yok piksel yerlerde.Ama islemcisi var.

61semih

61semih

Üye
Neye göre ederi oldugunun farkında olmamıs olabilirmisiniz acaba.
İtiraf edin artık sunu baktıgınız tek sey islemci hızı.C6-01'i geçtim piyasada 750 lira civarı telefonların hangisinde amoled var c7 için konusuyorum kaçında usb on the go var kaçı hd video çeker kaçı çelik kaplama nfc'nin adını bile duyamazsınız o telefonlarda ama nokia'da var adamlar koyuyor.
İslemci belirlemez telefonun fiyatını biraz düsünün gençler kullandıgınız androdilerde ön kamera yok daha 480p video çekemezsiniz.

----------Eklendi @ 01:36:51 ---------- Yazıldı @ 01:33:29 ----------

Anlattıklarımı yapamayın sonra burda bize geri deyin.
Kimin geriden gelip öndekine deh dedigi belli oluyor.
Çok teknolojik telefonlarınız var.Ön kamerası yok piksel yerlerde.Ama islemcisi var.
on kameradan bahsedıyım dh dekı htc nın turkıye muduru on kameranın 3g(oparetör uzerınden) ıle goruntulu gorusme dunyada bırcok ulkede yok denecek kadar az kullanıldıgını ve bosuna malıyet olmaması ıcın on kamerayı kaldırdıklarını soyledı ve pesınden yenı cıkan uygulamaların ınternet uzerınden goruntulu konusmaya destek veremesının ardından on kamera olayına yenıden doneceklerını soyluyor.acıkcası ben hıc gormuyorum ve duymuyorum on kamera ıle goruntulu konuşanları
turk mılletınde sırf hava atma ıstegınden bagg onunde bılem gamera var dusuncesınden hit olmuştur bu on kamera.kullananlara lafım yok.
bunun dısında ıstersen titanyum kaplama olsun kasılmalar takılmalar reset atmalar oldukca ne yapayım ben oyle telefonu.ben ınternette performans ısterım menu tusuna basınca hemen gırsın veya herhangı bır ıslem ıcın beklemek ıstemem işlemcı hızını kucumsuyorsunuz heralde sız ıntelın son cıkan ıslemcılerının fıyatlarına bırde pıyasadakı pc lerın bır fıyatına bakın..ıslemcının nekadar onemlı oldugunu anlamak ıcın
ben okadar telefon kullandım vıdeo cekımını 1 2 kere kullanmısımdır oda ilk aldıgım gun nasıl cekıyor ulan bu dıye merakımdan
kısa metraj fılmı cekmeye nıyetım yok ıdare edecek kadar olsa yeter
amolet,retina super amoled,superamoled9 ve nıcelerı cokmu onemlı 102 ekranda fılm mı ızlıyoruz yoksa 4 ınc 4.3 ınc ekranlarda vıdeo vs mı bakıyoruz
usb on the go flaş bellegı telefona aparatla bağlama bıldıgım kadarıyla
vallaha hıc ıhtıyacım olmadı o aparatı yanımda taşımam kı zaten ayrı bır bellege ne gerek kalıyorkı telefonlarda 32gb hafıza vs
neredeyse
nokıa kullanıcılarının oncelıklerı bıze cok eskı gelıyor aradakı fark burdan kaynaklanıyor
benım ıcın kamerası ıdare etsın yeter,guzel bır foto ıstıyorsam makınemle cekerım makınemın olmadıgı zaman benım bu gıo nun kamerası bıle yetıyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hocam anlattıklarına bak allah askına eski geliyomus öncelikler arastır bakalım o gereksiz dedigin usb on the go kaç telefonda var.
O gereksiz bu gereksiz makinem var o var bu var.Madem telefonun fiyatından bahsediyosun bunları göz ününde bulundurcaksın.
Gerici dediginiz nokia nfc olsun usb on the go olsun bu teknolojileri ilk sunan firma.Sen 500 liraya gio al islemci yüksek ram yeter ohh kebap baska bisey yok.Teknoloji geriligi budur iste ve aynı olay 900 liralık androdilerde bile var.
Alınabilecek tek telefon c6-01 diyorsun heryerde bu telefonu bile tartısanlar var ayıptır.
Adama sayıyoruz bi dünya elemanın biri çıkıp 800 mhz islemciye tavlıyor adamı.

61semih

61semih

Üye
dunya genelınde satıs oranları buyume kucume oranları herseyı kanıtlıyor aslında neyı tartısıyorsak..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
dunya genelınde satıs oranları buyume kucume oranları herseyı kanıtlıyor aslında neyı tartısıyorsak..

Neyi mi tartısıyoruz milletin saflıgını.İslemcilere ve modaya kanan insanları.Ama isi anlayan %40'lık bir kesim var gün geçtikçe onlarda artıyor ve geri iade.
Hersey satıs rakamı da degil htc yıllardır nerelerde apple avrupada bazı ülkeler olmasa batar.Nokia yıllardır zirvede de noldu kaçınız bir modelini taktir etti.Geri nokia geri nokia.Nokia'yı hiçbisey degil mhzler batırır batırsada.
Ama teknoloji cahilleri buldugu her açıktan nokia'ya saldırmaya devam eder.
Hepside 5800 terk senin deyiminle ergen.