bizden hızlısı mezarda -Windows phone geliştiricileri :D androidden hızlısı da bizde :sirit:
Mia Alfanso Üye enterneoll' Alıntı: bizden hızlısı mezarda -Windows phone geliştiricileri Genişletmek için tıkla ... androidden hızlısı da bizde Son düzenleme: 9 Ocak 2014
enterneoll' Alıntı: bizden hızlısı mezarda -Windows phone geliştiricileri Genişletmek için tıkla ... androidden hızlısı da bizde
erdgnblt Üye enterneoll' Alıntı: bizden hızlısı mezarda -Windows phone geliştiricileri Genişletmek için tıkla ... Erdoğan Bulut bunu kahkaha atarak beğendi
enterneoll' Alıntı: bizden hızlısı mezarda -Windows phone geliştiricileri Genişletmek için tıkla ... Erdoğan Bulut bunu kahkaha atarak beğendi
Murat Alper Üye haber için acaba diğer oyundan bir haber varmı farm heroes sagadan acaba @bulutsuzgece @papakudioflu
Bay H Üye Akhtoher' Alıntı: Candy Crush Saga bıktırdı unutuldu halamı gelmedi windows a Genişletmek için tıkla ...
Akhtoher' Alıntı: Candy Crush Saga bıktırdı unutuldu halamı gelmedi windows a Genişletmek için tıkla ...
suyunsesi Üye Bu oyun benim oyun tercih türlerimden hiç birini zerre kadar karşılamıyor, gram zevk vermiyor ama eşim bayılıyor duyunca sevinecek :P
Bu oyun benim oyun tercih türlerimden hiç birini zerre kadar karşılamıyor, gram zevk vermiyor ama eşim bayılıyor duyunca sevinecek :P
TheLastWarrior Üye Critical Strike androidde oynuyorum keşke wpneyede gelse online Serverlerde maxicepciler olarak akarız
Critical Strike androidde oynuyorum keşke wpneyede gelse online Serverlerde maxicepciler olarak akarız
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi Gençler konu dışı mesajlaşmalar çok uzamasın. Aksi halde uygulama gelene kadar bu konuyu kilitlemek zorunda kalacağım. Anlayışınız için teşekkürler.
Gençler konu dışı mesajlaşmalar çok uzamasın. Aksi halde uygulama gelene kadar bu konuyu kilitlemek zorunda kalacağım. Anlayışınız için teşekkürler.
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi @Akhtoher @carew89 Tartışmayı herhangi bir konu altında uzatmanız halinde uyarı puanı veya forumdan uzaklaştırma cezası alabilirsiniz. Oyun yayınlanana kadar konu kapatılmıştır. İyi forumlar.
@Akhtoher @carew89 Tartışmayı herhangi bir konu altında uzatmanız halinde uyarı puanı veya forumdan uzaklaştırma cezası alabilirsiniz. Oyun yayınlanana kadar konu kapatılmıştır. İyi forumlar.