Candy Crush Modlu Güncel Sürüm(1.34.1)

Sponsorlu Bağlantılar

busrabaris

Üye
Verdiğiniz son sürüm değil herhalde indirdim ve çalıştı ama 455 level sadece ben 1 haftadır 455 inci leveldeyim sonrası yok yardimci olurmusunuz?455 level den sonrasını istiyorum

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Candy crush saga 1.19.0 mod

Güle güle kullanın. Yukarıda anlattığım şekilde yükleme yapabilirsiniz.
1.19.0 için verdiğin link ve facebook'a bağlanma talimatı ilk mesaja eklenmiştir. Konuya katkından dolayı teşekkürler.

Son düzenleme:
fk555897

fk555897

Üye
Teşekkürler.

alenkolik

alenkolik

Üye
Verdiğiniz son sürüm değil herhalde indirdim ve çalıştı ama 455 level sadece ben 1 haftadır 455 inci leveldeyim sonrası yok yardimci olurmusunuz?455 level den sonrasını istiyorum
Busrabaris 1.18.0 surumu zaten 440 da bitiyor. Son surum olan 1.19.0 455 de bitiyor. Dahasi yokki.
1.19.0 için verdiğin link ve facebook'a bağlanma talimatı ilk mesaja eklenmiştir. Konuya katkından dolayı teşekkürler.
Ben teşekkür ederim

Son düzenleme:
berk09

berk09

Üye
Ya ben naptıysam son sürümü facebook a bağlanmıyo.telden facebook ve oyunu kaldırdım son sürümü ve facesi yeniden yükledim ama faceye bağlanmıyo..Tamam oldu çok teşekkür ederim

emreli01

emreli01

Üye
Ya ben naptıysam son sürümü facebook a bağlanmıyo.telden facebook ve oyunu kaldırdım son sürümü ve facesi yeniden yükledim ama faceye bağlanmıyo..Tamam oldu çok teşekkür ederim
Face bağlanma sorununu nasıl duzelttiniz ???

busrabaris

Üye
Arkadaslar 10 günden beri 455 leveldeyim ne zamn yeni sürüm gelir bir bilginiz var mı?

birpesimist38

birpesimist38

Üye
paylaşım icin sağolun.alenkolik linkleri yeniler misin?

alenkolik

alenkolik

Üye
Yeniden upload edip paylaşacağım. Mobil olduğum için biraz zaman alacak.

lostmymindd

Üye
Telefonumda s-off yok, sadece can sayısını arttırmak istiyorum. Yapabilirmiyim?

djsenol90

Üye
Arkadaslar direk son bolume gecemiyormuyuz face baglandigimda 440 lvl gozukmesini istiyorum mumkunmu ?

lostmymindd

Üye
Bende apk'lerden birini yükledim 9999 can geldi. Annem bu işe çok sevinecek teşekkürler ;)

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar direk son bolume gecemiyormuyuz face baglandigimda 440 lvl gozukmesini istiyorum mumkunmu ?
Mümkün ama telefonununuz root lu olması gerek. 440 da olan bir arkadaş telefonundan facebook bağlantısını kestikden sonra oyunu Titanium beckup uygulamasıyla yedekleyecek ve size yollayacak ve sizde 3 dosyalı bu beckup ı telefonunuza Yine T.beckup uygulamasıyla geri yükleyip tüm leveller açık şekilde oynayabileceksiniz. eğer dediğim gibi tel rootlu ise size beckup dosyalarını yollayabilirim. o zaman 455 dahil tüm leveller açık olmuş olur.
Telefonumda s-off yok, sadece can sayısını arttırmak istiyorum. Yapabilirmiyim?
1. mesajda resimli şekilde anlatmıştım.

lostmymindd

Üye
Mümkün ama telefonununuz root lu olması gerek. 440 da olan bir arkadaş telefonundan facebook bağlantısını kestikden sonra oyunu Titanium beckup uygulamasıyla yedekleyecek ve size yollayacak ve sizde 3 dosyalı bu beckup ı telefonunuza Yine T.beckup uygulamasıyla geri yükleyip tüm leveller açık şekilde oynayabileceksiniz. eğer dediğim gibi tel rootlu ise size beckup dosyalarını yollayabilirim. o zaman 455 dahil tüm leveller açık olmuş olur.

Hocam ben sadece sınırsız can hilesi istiyorum. Ama bu apk.lerin hepsi hileli. Standart apk yok mu?

djsenol90

Üye
gosterdiginiz ilgi icin tesekkur ederim malesef telefonum rootlu degil iyi gunler.

busrabaris

Üye
Son sürüm ne zaman yayınlanacak arkadaşlar bir bilginiz var mı 455 te halen sonrası yok:((

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Son sürüm ne zaman yayınlanacak arkadaşlar bir bilginiz var mı 455 te halen sonrası yok:((
Android yada ios surum guncellemesini bekleyemiyorsan benim gibi pc den face gir ve ordan oyna. Ben 461 deyim.Candy Crush Saga 1.21.0 Modlu son sürüm ilk mesaja eklenmiştir. Muhtemelen dünyada ilk.

Üst Alt