Candy Crush Modlu Güncel Sürüm(1.34.1)

Sponsorlu Bağlantılar

mustafaemre

mustafaemre

Üye
Merhaba APK Downloader1.4.3 ile 1.18 sürümünü indirip sadece canı artırdım ve galaxy w gönderdim kurulmadı. 1. messajdaki 1.18 turkcell t40 da denedim oda kurulmadı

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
canı arttırmadan yükleyebiliyormuydun

• Beğen
Tepkiler: unal_34

busrabaris

Üye
Başka bir kaynaktan verdiginiz link indirdim ama yine yuklenmedi yaziyor peki teli nasil root lu yapacağım konusunda yardımcı olurmusunuz arkadaşım...

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
tamam bayramı atlatalım . Size özelden msj atarım. iyi bayramlar....

Silinen Üye 2413060

Silinen Üye 2413060

Kapalı Hesap
.

Son düzenleme:
enesozcan1993

enesozcan1993

Üye
Tesekkurler dostum.

mustafaemre

mustafaemre

Üye
eğer apk dosyasında değişiklik yapmaz isem yükleniyor telefona ama değişiklik yaptığımda yüklenemedi hatası veriyor

busrabaris

Üye
Nasil değişik yapmazsam yükleniyor anlamadım bende hiç yuklenmiyor:((Arkadaşlar 1.18 yine yuklenmiyor hatası veriyor yaa yardımcı olurmsnz?

serserizaza

Üye
direk apk diye dosya iniyor winrar seklinde klasör inmiyorki dosya içeriğini görelim

Anil-D

Anil-D

Üye
:tşk:

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
direk apk diye dosya iniyor winrar seklinde klasör inmiyorki dosya içeriğini görelim
APK dosyası üzerine sağ tıkla ve birlikte aç deyip winrar ı seçersen APK dosyasının içeriğini görebilirsin.

mustafaemre

mustafaemre

Üye
hack lanmış oyunu yüklemek için ne yapmalıyım. hacklı dosya yüklenemedi hatası veriyor

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Nasil değişik yapmazsam yükleniyor anlamadım bende hiç yuklenmiyor:((Arkadaşlar 1.18 yine yuklenmiyor hatası veriyor yaa yardımcı olurmsnz?
ayarlar - güvenlik ve daha sonra bilinmeyen kaynaklar seçeneğini aktif ettiniz mi?

busrabaris

Üye
Ewt bilinmeyen kaynaklar zaten aktif orhan bey yine yuklenmiyor benim tel rootsuz ama bu yüzden olabilir mi acaba?

denizci535

denizci535

Üye
Hayir bunu root da olsaniz yukleyemezsiniz.. cunku ben sildim geri yukleyemiyorum...

tuncays44

Üye
Hamle sayısı abartı olmuş. Sadece sınırsız can özelliğinin olduğu ve +10 hamle olan versiyon varmı

Misal normalde 30 hamlelik bölüm 80 hamle olunca çok kolay oluyor ve puanlar abartılı oluyor. O artan hamlenin puannı beklemek de sıkıcı

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız. 80 hamle çok fazla ama bazılarının puana da ihtiyacı var. Siz kendiniz için en uygun olanını ilk mesajda belirtiğim gibi hazırlayabilirsiniz.

alenkolik

alenkolik

Üye
Yukleme yapamayanlar icin konu sahibi arkadas acisindan bir sakinca yoksa alternatif sunmak istiyorum. Konu basligina da eklenebilir.

Candy crush saga 1.18.0 ( 9999 live, 100 movie, no ticket...)

1.alternatif
9999 lives,80 moves(first 5 levels 30 moves),99 bombdelay,120 sec extra time,5 color candy and no tickets:

2.alternatif
5 lives,150 moves(first 5 levels 30 moves),99 bombdelay,120 sec extra time 4 color candy and no tickets:

3.alternatif
999 lives,50 moves(first 5 levels 30 moves),99 bombdelay,120 sec extra time,no choco factories,no candy cyclones

4.alternatif
9999 lives,200 moves(first 5 levels 30 moves),99 bombdelay,120 sec extra time,no choco factories,no candy cyclones and no tickets:

5.alternatif
9999 lives,400 moves(first 5 levels 30 moves),99 bombdelay,120 sec extra time,6 color candy all levelsand no tickets:

Nasil kullanacaz.

1- oncelikle facebooktan gizlilik- uygulama ayarlari..... candy crush uygulamasini kaldirin.

2- facebook uygulamasini komple telefonunuzdan kaldirin.

3- verdigim linkten candy crush saga 1.18.0 i indirin ve kurun.

4- uygulamayi acin ve facebook a baglan deyin ve facebook a giris yapip cikan uyarıya evet deyin.

5- candy crush saga mod 1.18.0 facebook senkronizeli oyunu gule gule oynayin.

Daha sonra facebook mobili yukleyip kullanabilirsiniz. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Yukleme yapamayanlar icin konu sahibi arkadas acisindan bir sakinca yoksa alternatif sunmak istiyorum. Konu basligina da eklenebilir.

Candy crush saga 1.18.0 ( 9999 live, 100 movie, no ticket...)

1.alternatif
9999 lives,80 moves(first 5 levels 30 moves),99 bombdelay,120 sec extra time,5 color candy and no tickets:

2.alternatif
5 lives,150 moves(first 5 levels 30 moves),99 bombdelay,120 sec extra time 4 color candy and no tickets:

3.alternatif
999 lives,50 moves(first 5 levels 30 moves),99 bombdelay,120 sec extra time,no choco factories,no candy cyclones

4.alternatif
9999 lives,200 moves(first 5 levels 30 moves),99 bombdelay,120 sec extra time,no choco factories,no candy cyclones and no tickets:

5.alternatif
9999 lives,400 moves(first 5 levels 30 moves),99 bombdelay,120 sec extra time,6 color candy all levelsand no tickets:

Nasil kullanacaz.

1- oncelikle facebooktan gizlilik- uygulama ayarlari..... candy crush uygulamasini kaldirin.

2- facebook uygulamasini komple telefonunuzdan kaldirin.

3- verdigim linkten candy crush saga 1.18.0 i indirin ve kurun.

4- uygulamayi acin ve facebook a baglan deyin ve facebook a giris yapip cikan uyarıya evet deyin.

5- candy crush saga mod 1.18.0 facebook senkronizeli oyunu gule gule oynayin.

Daha sonra facebook mobili yukleyip kullanabilirsiniz. Kolay gelsin.
konuya desteğin için teşekkürler. bide bilen biri çıksa da verdiğim linklerin bazılarının telefonuna neden yüklenemediğini açıklasa ne güzel olur.

busrabaris

Üye
Indirdim linlki ve çalıştı ama 440 tan sonra level yok 1.19 sürümü ne zman gelir cnk ben 1.18 sürümünü bitirdim

Üst Alt