Candy Crush Modlu Güncel Sürüm(1.34.1)

Sponsorlu Bağlantılar

cetin61

cetin61

Üye
Kardes faceden kaldırdığımız oyunu tekrar yüklesek burayı etkilermi yani telefondaki oyunu ?

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Kardes faceden kaldırdığımız oyunu tekrar yüklesek burayı etkilermi yani telefondaki oyunu ?
Eğer oyunu face birkere bağladıysanız. Bundan sonra isterseniz telefondan kaldırın geri yükleyin isterseniz başka bir telefondan aynı facebok hesabına bağlantı yapın kaldığınız yerden devam edersiniz. bide faceden uygulamayı kaldırmak demek sadece face-oyun bağlantısını kesmek demektir. yani telefonunuzdan uygulama silinmez. Tekrardan oyuna girip face bağlanmanız yeterlidirDün 1.17.0 sürümüne güncellendi. Enkısa zamanda mod layıp burda paylaşırım.

denizci535

denizci535

Üye
Eğer oyunu face birkere bağladıysanız. Bundan sonra isterseniz telefondan kaldırın geri yükleyin isterseniz başka bir telefondan aynı facebok hesabına bağlantı yapın kaldığınız yerden devam edersiniz. bide faceden uygulamayı kaldırmak demek sadece face-oyun bağlantısını kesmek demektir. yani telefonunuzdan uygulama silinmez. Tekrardan oyuna girip face bağlanmanız yeterlidirDün 1.17.0 sürümüne güncellendi. Enkısa zamanda mod layıp burda paylaşırım.

Coooookkk sagolll bekliyoruzzzzzzz
evet bundan sonra yeni güncellemeyi beklemekten baska yapacak birsey yok.

1.17 hatali surummm

iboruc

Üye
;arkadasim boyle hileye ne gerek var, telefon rootlu ise freedom programi kur otun icerisindeki butun parali sekerleri herseyi ucretsiz alip daha rahat ben 1 gunde 80 bolum atladim :)

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
O da bir seçenek saygılar, Ama burdaki durum daha farklı mesela oyun hilesiz sadece sınırsız can olabilir. Yada oyun hilesiz can ve hamleyi istediğiniz kadar arttırabilirsiniz. Yada oyunu da hileli yapar yüksek puan peşine düşersiniz. Yani değişik değişik kombinasyonlar deneyebilirsiniz. Benim tercihim oyun ve hamle hilesi olmadan 9999 can olan. Ben bu şekilde zevk alıyorum siz başka şekilde başkası başka şekilde.

denizci535

denizci535

Üye
;arkadasim boyle hileye ne gerek var, telefon rootlu ise freedom programi kur otun icerisindeki butun parali sekerleri herseyi ucretsiz alip daha rahat ben 1 gunde 80 bolum atladim :)

Fredom da var ama ben arkadasin yaptigi uygulamayi daha zevkli buldum her seferinde 3 seker almayla ugrasamam

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
80 hamle-9999 can ve hileli 1.17.0 (son sürüm) ilk mesaja eklenmiştir.

reelman58

Üye
1.1710 yüklenmiyor arkadaşlar apk sorunlu mu acaba

G305305

G305305

Üye
Ooo dostum calisirsa helalll...

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
az önce forumdaki linkten indirdiğim apk yi kurdum sorun yok du. eskisini kaldırın telefonu yeniden başlatın falan filan yine olmazsa geri bildirimde bulunun lütfen. olmazsa yenisini Upload edrim.

reelman58

Üye
1.17.0 ın calışa
az önce forumdaki linkten indirdiğim apk yi kurdum sorun yok du. eskisini kaldırın telefonu yeniden başlatın falan filan yine olmazsa geri bildirimde bulunun lütfen. olmazsa yenisini Upload edrim.
senin tlfn ne wonder da yuklemiyor tlfnl ilgiliolabilir mi acaba

denizci535

denizci535

Üye

Olmuyor bir sıkıntı var. Arkadaşımdan xperia z bende htc one var olmuyor....

Son düzenleme:
uqurykn

uqurykn

Üye
hata veriyor ben birtane buldum oda face bağlanmıyor.senin face bağlanma yönteminde işe yaramıyor buyrun deneyi bağlanırsanız bizimlede anltın

Son düzenleme:
denizci535

denizci535

Üye
Facebook a baglaanma hatası var bu limite...

Üst Alt