denizci535
Üye
Arkadaşlar çalışır durumda modlu 1.16.0 sürümü ilk mesaja eklendi. İyi eğlenceler.
410 kadar mis bu zaten geldim. Yine bunda da anahtar isareti var....
Arkadaşlar çalışır durumda modlu 1.16.0 sürümü ilk mesaja eklendi. İyi eğlenceler.
evet bundan sonra yeni güncellemeyi beklemekten baska yapacak birsey yok.410 kadar mis bu zaten geldim. Yine bunda da anahtar isareti var....
Eğer oyunu face birkere bağladıysanız. Bundan sonra isterseniz telefondan kaldırın geri yükleyin isterseniz başka bir telefondan aynı facebok hesabına bağlantı yapın kaldığınız yerden devam edersiniz. bide faceden uygulamayı kaldırmak demek sadece face-oyun bağlantısını kesmek demektir. yani telefonunuzdan uygulama silinmez. Tekrardan oyuna girip face bağlanmanız yeterlidirDün 1.17.0 sürümüne güncellendi. Enkısa zamanda mod layıp burda paylaşırım.Kardes faceden kaldırdığımız oyunu tekrar yüklesek burayı etkilermi yani telefondaki oyunu ?
Eğer oyunu face birkere bağladıysanız. Bundan sonra isterseniz telefondan kaldırın geri yükleyin isterseniz başka bir telefondan aynı facebok hesabına bağlantı yapın kaldığınız yerden devam edersiniz. bide faceden uygulamayı kaldırmak demek sadece face-oyun bağlantısını kesmek demektir. yani telefonunuzdan uygulama silinmez. Tekrardan oyuna girip face bağlanmanız yeterlidirDün 1.17.0 sürümüne güncellendi. Enkısa zamanda mod layıp burda paylaşırım.
evet bundan sonra yeni güncellemeyi beklemekten baska yapacak birsey yok.
;arkadasim boyle hileye ne gerek var, telefon rootlu ise freedom programi kur otun icerisindeki butun parali sekerleri herseyi ucretsiz alip daha rahat ben 1 gunde 80 bolum atladim![]()
öncekini kaldır1.1710 yüklenmiyor arkadaşlar apk sorunlu mu acaba
1.16.0 mod apk vardı onu kaldırdım 1.17.0 ı kuracaktım ama yüklenmedi dıyoröncekini kaldır
1.16.0 mod apk vardı onu kaldırdım 1.17.0 ı kuracaktım ama yüklenmedi dıyor
senin tlfn ne wonder da yuklemiyor tlfnl ilgiliolabilir mi acabaaz önce forumdaki linkten indirdiğim apk yi kurdum sorun yok du. eskisini kaldırın telefonu yeniden başlatın falan filan yine olmazsa geri bildirimde bulunun lütfen. olmazsa yenisini Upload edrim.
az önce forumdaki linkten indirdiğim apk yi kurdum sorun yok du. eskisini kaldırın telefonu yeniden başlatın falan filan yine olmazsa geri bildirimde bulunun lütfen. olmazsa yenisini Upload edrim.