Can sıkıntısına iyi gidecek komedi türünde film önerir misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
The Heat
21 Jump Street
We're the Millers
Horrible Bosses
Jackass Presents: Bad Grandpa
Allahtan türk film i istedik :) boş bir zamanım da bunlara bakacağım inşallah teşekkürler öneri için.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
illa film olsun demezsen arkadaşım hoşgeldinin herhangi bi bölümünü izleyebilirsin benceama dur messevim sen biraz duyarlıydın sanırım ahlaki konuda Tolga çevikte belaltı espiri bulunur
Komedi dükkanın dan beri tolga çevigi takip etmekteym. :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ANIL

ANIL

Admin
  • Beğen
Invoke

Invoke

Üye
la bi bel altı meselesi geçmiş, @İsmail yılbaşı gecesi tvde cem yılmaz vardı sürekli bip koymuşlar. Saat 12yi de geçmiş. Lan zaten çocuk bu saatte uyusun. İzlemeyen izlemesin. Girişine +17 +15 +18 artık hangisi uygunsa yazın da biplemeyin. Adam espiri yapıyor gülemiyoz. :D Madem öyle hiç koymayın ya da o kısımları komple kesin. Nedir ya bip bip bip. Saçmalık la.Kemal Sunal izle işte hacı.

Anamı kesen ben. Babamı kesen ben. Kız kardeşimi doğrayan ben.
-Hayırlı evlat.

-Tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin.

-Gulyabani diye bir şey yok ama olabilir de.

...

• Beğen
ismail

ismail

Üye
la bi bel altı meselesi geçmiş, @İsmail yılbaşı gecesi tvde cem yılmaz vardı sürekli bip koymuşlar. Saat 12yi de geçmiş. Lan zaten çocuk bu saatte uyusun. İzlemeyen izlemesin. Girişine +17 +15 +18 artık hangisi uygunsa yazın da biplemeyin. Adam espiri yapıyor gülemiyoz. :D Madem öyle hiç koymayın ya da o kısımları komple kesin. Nedir ya bip bip bip. Saçmalık la.Kemal Sunal izle işte hacı.

Anamı kesen ben. Babamı kesen ben. Kız kardeşimi doğrayan ben.
-Hayırlı evlat.

-Tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin.

-Gulyabani diye bir şey yok ama olabilir de.

...
Her bi filmini kaç kere izlediğimiz belli değil :)
Tvye koymamaları gerek çok küfürlüleri yada dediğin gibi serbest saatler olabilir :)

Ama benim için Tolga Çevik yetiyo :) Çok aşırı sıkılırsam tolga çevikten izlicek bişi kalmicaksa beyaz showada bakabiliyorum

ANIL

ANIL

Admin
Yabancı talk-show programları daha iyi bana göre. Jimmy Fallon izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Geyik muhabbeti 1. çok komik .d

Peocawe

Peocawe

Üye
Bu nasıl aile? yi izlemeni öneririm. Türk filmi değil ama bayağı eğlenceli. :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve ANIL

Üst Alt