Onu izledim yav. Ama pek komik değildi ..KardeşimÇılgın dershaneye bakabilirsin
![]()
Harbi define güzeldi . Ama yine izledim onu da ..
ilk üçünü izlemişim . son iki yi sanki izlemedim. bir bakayım . teşekkürler öneri için.Düğün dernek
Ay lav yu
Cem yılmaz-Fundamentals
3 ahmak
Hangover 1-2-3
yok bak entel köyü izlemedim önerir misin ?
senin önerdiklerin den sonuncu filmi önerir misin peki ?ne iyi ne kötü o film bence
eyvAllah . öyleyse ben filme kaçar. sonra görüşürüz inşALlah .öneririm kardeşim çok güzel film anlamlı bi film

senin önerdiklerin den sonuncu filmi önerir misin peki ?
eyvAllah . öyleyse ben filme kaçar. sonra görüşürüz inşALlah .![]()
illa film olsun demezsen arkadaşım hoşgeldinin herhangi bi bölümünü izleyebilirsin benceama dur messevim sen biraz duyarlıydın sanırım ahlaki konuda Tolga çevikte belaltı espiri bulunur
Tabi Kemal Sunal gibi olamaz ama 
Benim için sorun değil zaten tvde yayınlanan bişeyi zaten tolga üstad ona göre yaparKardeşim bulunur doğru söylüyorsun ama cemyılmaz gibi direk küfür etmiyor Kemal Sunal gibi üstü kapalı anlatıyor hepsiniTabi Kemal Sunal gibi olamaz ama
![]()

Benim için sorun değil zaten tvde yayınlanan bişeyi zaten tolga üstad ona göre yapar
Hem Tolga Çevikle bütünleşen bişi bence o yaptığı belaltılar her gösterisinde olur ve hani diğerlerl gibi küfürle falan olmazda ince espiriyle falan olur en son izlediğim 18 yaşındaysan bu elini daha çok kullanıyosun gibi![]()