Caminin Karşısına İnşaa Edilen Genelev

Sponsorlu Bağlantılar

kol@j

kol@j

Üye
Aynen günümüzde olduğu gibi;
Kimi dinsizlerin menfaat ve çıkarları uğruna nasıl dindar gözüktükleri ile, "genel ev sahibi oluyor"
kimi dindarların "çıkarları" uğruna nasıl dini inkar ettiklerinin hikayesi.. "imam ve cemaat oluyor"

konuyu anlayamadım mı desem acaba:hmmm şimdi burda ki cami çıkarı için yapılan bi inkar. aslında dille söylenen ama kalben doğru olmayan bir yalan .kendi menfaatine bir fayda olmaz cami menfaati var ortada.

genel ev sahibinin burda çok payı var hem camiden tazminatını almak hem genel evini tekrar açmak hemde dine karşı inançlı olduğunu göstermek.
bizim cemaat te sadece camiye zarar gelmesin etrafımız kirlenmesin diye bi yalan söylemek zorunda kalmış lar doğrumu anlamışım acaba.?

isabet li olmuşşş

çağımızın ünlü filozoflarından "serdar ortaç"'ın da dediği gibi "binlerce dansöz" var... bel kıvırıp dururlar..
hakimin de tespiti güzel olmuş...
zaten mahkemenin sonucu merak konusu değil de insanların nasıl şekil aldıkları mesele...

adam öldürmeyi istemek mi suç yoksa adam öldürmek mi?

bu durumu nasıl fırsata çeviririm, bu işten nasıl paçayı yırtar kurtulurum, yahudi zihniyeti gibi...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Çok sağol mustafa abi teşekkür ederim. konuya farklı açıdan baktım ön yargılı diyeyim. hikayenin manasını şimdi anladım. Hikaye içinde ayrıca teşekkür ederim ata'ya.

e1b1

e1b1

Üye
tesekkur

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
gerçek bu işte

L'italiano

L'italiano

Üye

Aynen günümüzde olduğu gibi;
Kimi dinsizlerin menfaat ve çıkarları uğruna nasıl dindar gözüktükleri ile,
kimi dindarların çıkarları uğruna nasıl dini inkar ettiklerinin hikayesi..
Şu Son Kısmı Anlayamadım Açıkcası. Örnek Verebilir misiniz ?

Üst Alt