Camiide yapilan seye bakin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
Camiide yapilan seye bakin!

• Beğen
Tepkiler: love_and_death

korsantv94

korsantv94

Üye
Şerefsizler:@

huri$

huri$

Üye
hayvan herifler:nono::@:box

Nillowa

Üye
:@ inanmıosan saygın olsun .. bunlarda hiç bişi yok:@

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
bildiğin şerefsz bunlar ya namussuz köpekler:@

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Sakin olun onların geninde var bu saygısızlık
Bizde asala olamaz olmadıda
Atatürkün bir hikayesini anlatmak istedim bunun üzerine..
Atatürk İzmir’in kurtuluşunda halkın coşkun gösterileri arasında kalacağı evin önüne gelince, kapının önüne serilmiş bayrağı görünce durdu: Bu, ipekten kocaman bir Yunan bayrağı idi. Üzerine basılarak geçilecek bir yol halısı gibi serilmişti:
Kapıdaki kalabalık halk yalvarıyordu:
-Buyurunuz, geçiniz. Bizim öcümüzü alınız! Yunan Kralı, bu evden içeri, bizim bayrağımıza basarak girmişti. Siz lütfedin. Bu karşılıkla o lekeyi silin! Burası sizin şehrinizdir. Bu ev sizin evinizdir. Bu hak sizindir.
Atatürk, o yerde serili bayrağın önünde, bulunduğu noktada kaldı. Çevresindekilere tatlılıkla baktı.
-O, geçmişse hata etmiş. Bir ulusun bağımsızlık simgesi olan bayrak çiğnenmez. Ben onun yanlışını tekrar edemem.
Bayrağı yerden kaldırttı, bembeyaz mermerlere basarak içeri girdi.

Medeniyetten ve saygıdan uzak kalmış bir ülke Amerika ama kimse bunun farkında deil

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
Atatürk İzmir’in kurtuluşunda halkın coşkun gösterileri arasında kalacağı evin önüne gelince, kapının önüne serilmiş bayrağı görünce durdu: Bu, ipekten kocaman bir Yunan bayrağı idi. Üzerine basılarak geçilecek bir yol halısı gibi serilmişti:
-Buyurunuz, geçiniz. Bizim öcümüzü alınız! Yunan Kralı, bu evden içeri, bizim bayrağımıza basarak girmişti. Siz lütfedin. Bu karşılıkla o lekeyi silin! Burası sizin şehrinizdir. Bu ev sizin evinizdir. Bu hak sizindir.
Atatürk, o yerde serili bayrağın önünde, bulunduğu noktada kaldı. Çevresindekilere tatlılıkla baktı.
-O, geçmişse hata etmiş. Bir ulusun bağımsızlık simgesi olan bayrak çiğnenmez. Ben onun yanlışını tekrar edemem.

Medeniyetten ve saygıdan uzak kalmış bir ülke Amerika ama kimse bunun farkında deil

zaten pek bi özeniriz ameriklıya avrupalıya ama dönüpte atalarımza bakmayız işte abi çok sağol atatürkün hikayesi için biz atalarımız böyleymiş işte

Cynical

Cynical

Üye
Resim nedense bana fake gibi geldi. Eğer değilse de tüm söyleyeceklerimi arkadaşlar söylemiş zaten...

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
yok değildir ben başka bi yerdede bu amerikalıların camide yattıklarını filan gördüm bulursam resimlerini eklicem

fatihmenteş

fatihmenteş

Üye
Allah dınını tamamlayacaktır sız hıc merak etmeyın

wizard_pislick

wizard_pislick

Üye
ya da farkında sesini çıkart(A)mıyor

tetazero

Üye
terbiyesizler :nono:

jackalx_06

jackalx_06

Üye
bunlar kendini bilmez bir topluluk.

Cihandar

Cihandar

Üye
Keşke bu foto ile sınırlı kalsa ... O amerika daha neler yapmış...

ALPARS™

ALPARS™

Üye
bunu hayvan bile yapmaz.:sinir

Feel It

Feel It

Üye
İmana gelin ey amerikalılar :S

uyduruk57

uyduruk57

Üye
Allah'ın Gazabı bunu yaptıranların üzerine olsun :@

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici

katılıyorum medeniyet olmayınca böyle oluyor işte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt