call of duty 5 problem lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ferdj61

Üye
ABİ CALL OF DUTY'İ BENDE YÜKLEDİM AMA HİÇ BİR SORUN YAŞAMADIM HATTA OYUNU KİTLEYELİ :sn:1BUÇUK:sn: AY NEYN OLUYOR.BENCE SİZİN PCLER BİRAZ :mahcup:DÖKÜK:ehe OLSAGEREK

döküntü değil kardeşş hatta seninkindende daha ii diyebilirim iidaam varrr...neysee...bilgisayrlan alkası yok iii olup olmamasıııı:nono:...buunun profil ayarları var ondan girmiyoooo...bu arada modem i kapatın oyun açılıyorr arkadaşlarr:oke:

salaww

Üye
mrb tahsin oyun bitirdim yardım için bölümleri söylüyebilirim diyosun ama ben baya geçtim son 2-3 tane bölüm kaldı bir bölüme geldim mağradan geçiyorum sonra karşımda hemen çuvalın üstünde 2 tane bombaya benzer bişy var 5 basıyorum.sonra farenin sağ tuşuyla bombayı içine atıyorum sonrada farenin sol tuşuyla patlatıyorum ama genede olmuyor kardeş allh rızası için orayı nasıl geçeçeğim çözüm.sevdiklerin için tam anlat anlıyım.

--------------- Ekleme ---------------

mrb arkdaşlar allah rızası için bilen varsa cevaplasın ya ben bekliyorum cod 5 te bir bölüme geldim geçemiyorum mağradan geçiyorum hemen karşımda çuval var onun üstünde de 2 tane bombaya benzer bişyler var ona 5 basıyorum sağ tuşuyla bombayı içeriye atıyorum sonrada sol tuşla patlatıyorum ama genede olmuyor ne olur yardım edinde oyunu bitireyim çok az kaldı hevesim yavaş yavş açıyor ne olursunuz bilen varsa yarım edin.

serkaN70

Üye
yeni ***** dene

erdemuzun

erdemuzun

Üye
CoD4 Oyna daha Kaliteli :oke:

gokhan148

gokhan148

Üye
benımde cod 5 de sorun war yardım eder mısınız?
oyuna çift tıklıyom siyah bı ekran acılıyo orda takılıyo gerisi gelmıyo neden acaba?

presi

Üye
selam arkadaşlar bende call of duty 5i yükleyemiyordum oyuna girip solo yu tıkladım ama start tuşu yoktu giremiyordum multiplayeri açıyor single yi açmıyordu internet bağlantısını kestim tekrar yükledim ve şimdi oynuyorum aynısını yapın açılacaktır :oke:

tahsin kaplan

Üye
bence süper bir oyun arkadaşlar :oke:

PARNER

PARNER

Üye
bende oynuyorum bende hıc bı sorun yok modemde acık

Üst Alt