Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
call of duty 5 problem lütfen yardım
Sponsorlu Bağlantılar
crows
Üye
Konu Sahibi
call of duty 5 problem lütfen yardım
ya arkadaslar call of duty 5 i yukledim hersey normal ama oyunu acıyorum new game diorum zorluk derecesini seçince oyundan atıyor bana bi çare bulun ya nedendir yaa
sandman_
Üye
banada aynı şey oldu oyunu sıl baştan yükle gir oyuna kapat bi daha gir sana bi soru çıkacak ona evet de ve başla .
hakan_y38
Üye
bende de aynı sorun vardı ama çözümü ***** da.crackı değiştirip oyuna girdiğimizde profil oluşturma gelir oraya birşey yazmadan atlıyoruz vee oyuna giriyor...çok güsel bir oyun tavsiye ederim
PERLESS
Üye
bakalım
xkadir61
Üye
bende yükledim ama aynı sorunla karşılaştım. serinin 4. oyunuyla idare ediyorum. 5 inci oyunun nasıl çalıştığı hakkında aydınlatıcı fikirleri olanlar varsa lütfen esirgemesin.
taylansp
Üye
Beyler oyuna girmeden once modemi kapatıp girin ondan sonra acılıyo
--------------- Ekleme ---------------
Bu arada ben oyunu bitirdim bir sorunuz olursa cewaplayabilirim
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
COD5 ne zaman çıktı? Finaller bitince almak lazım...
tahsin kaplan
Üye
arkadaşlar COD5'i açmak için leptopunuz varsa wireless'i kapatın kasa pc varsa internet kablosunu çekin..
İnternet bağlantısını kesmeden oyun açılmıyor
arkadaşlar COD5'i açmak için leptopunuz varsa wireless'i kapatın kasa pc varsa internet kablosunu çekin..
İnternet bağlantısını kesmeden oyun açılmıyor
evet modemi kapatınca açıldı. ilk sefere mahsus modemi kapattım. bir dahada aynı hatayı vermedi.
yanlız ben bu oyunu pek tutmadım, oynarken miğdem bulanıyor yaw.
Kratos1993
Üye
evet modemi kapatınca açıldı. ilk sefere mahsus modemi kapattım. bir dahada aynı hatayı vermedi.
cannnnner
Üye
ben modemi açmadan kurdum oyunu. hatta oyunu yüklemedim bile. rarları masaüstüne çıkardım. içinden setup a girdim ve direk oyuna başladım
cannnnner
Üye
ve oyun bitti
Kratos1993
Üye
Helal
visali
Üye
ABİ CALL OF DUTY'İ BENDE YÜKLEDİM AMA HİÇ BİR SORUN YAŞAMADIM HATTA OYUNU KİTLEYELİ n:1BUÇUKn: AY NEYN OLUYOR.BENCE SİZİN PCLER BİRAZ DÖKÜK OLSAGEREK
cannnnner
Üye
ben bu oyunu da bitirdim.
antycore
Üye
peki arkadaşları bn bişe sorcam.. call of duty 4 u bitirdim ve pcden kadırdım ama hala denetim masasında oyun gözüküo ama hiç alan kaplamıo call of duty 5 i aldım yüklemek istdim ama yükleyemedim acaba call of duty4 u tam kaldırmadı mı ?? bana yardım edermisinizi !!!!!
ccrayzz
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocker97
Üye
bende oldu ama ben de ***** hatası vardı sonra düzeldi.