Çalışan [KOONOZ]Facebook Downlander 1.3

Sponsorlu Bağlantılar

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Çalışan [KOONOZ]Facebook Downlander 1.3
Merhaba arkadaşlar Forumda dediler Koonoz facebook downlander artık çalışmıyor dediler Ama ben çalışanını buldum paylaş dedi bi arkadaş ininmadı galiba bende paylaşıyoruum Ve ekran görüntülerinide aldım paylaşıyorum sizlere :)

Bu kadar arkadaşlar gördüğünüz gibi başarılı bir şekilde faceme girdim ve indirdim
cs oynayanlar sw mize davetlidir cs53.csduragi.com

Bir Küçük Teşekkür

Ekli dosyalar

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
siz çalışmıyor forumdakiler dediniz bende n8 forumdan indirdim size gösterdim çalışan diye :D Hatta arkadaş paylaş dedi bende size sundum abi

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Hangi temayı kullanıyorsun? Bu arada CS de 1.6 mı?) IP adresini tam yazarsan öğleye doğru gelebilirim. :) Admin misin?

• Beğen
Tepkiler: Darqos
Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Hangi temayı kullanıyorsun? Bu arada CS de 1.6 mı?) IP adresini tam yazarsan öğleye doğru gelebilirim. :) Admin misin?
Kendi sw'm şuan yok Ama tanınmış ve Çoğu dostumun olduğu sw şu "zm.cszombie.org"Zm sw dir çok sarar , Tema S5 Teması Ben telefobumu sattım maalesef

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Kendi sw'm şuan yok Ama tanınmış ve Çoğu dostumun olduğu sw şu "zm.cszombie.org"Zm sw dir çok sarar , Tema S5 Teması Ben telefobumu sattım maalesef
Bende çalışmadı hata verdi uygulama. :hmmm

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Kardeşim Çalışıyor bu konuda ispatıydı zatten; Hack yaptınmı tele sen ?
Telefon hackli kardeşim sana yalan borcum mu var bak:

Son düzenleme:
Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hackli kardeşim sana yalan borcum mu var bak:
Başarılı giriş yaptığına eminmisin Logın yazan yerden ,syambianı bıraktım

Osman MD

Üye
yapılabilecek birşey varmi

celilcemre

celilcemre

Üye
Facebook serveri kapattı. Sadece tarayıcılar ve kemdi java uygulaması çalışıyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt