Çalıntı korkusu....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volkanarch

Üye
    Konu Sahibi
Çalıntı korkusu....
2. el iphone 3g 16 gb aldım isportacıdan.... arkadaşlarım çalıntıtır etiketini yapıştırdılar ve gercekten adamı bi daha orda görmedim...kendi hattımıda daha takmaya cesaret edemedim....O kadarda para verdim ve boşa gitmesini istemiyorum ayrıca çalıntı korkusuda sardı içimi... imei değiştirirsem kullabilirsin dediler acaba 3g'de imei değiştirme mümkünmüdür acil yardım :(:agla:agla

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
işportacıdan 3G alanı da ilk kez duydum.Hayır aldın neden faturasını kutusunu talep etmedin.Kutusu varsa belki birşey olmaz diyecem ama genede fatura her zmn gerekir.imei çakma işi sadece 1.1.4 versiyonlarında var şuan kullanılan versiyon ise 3.0 işin açıkcası 3.0 için imei çakma işi var mı bilmiyorum ama yaptığın yanlış.Ha bu arada umarım gerçek 3G dir piyasada birebir orjinal çakma iphonlar var.Açıp baktın mı gerçek iphone mu?

nwzt

nwzt

Üye
aşagıdaki linke giriyosun telefonun imesini yazıyosun sorgula dediğinde telefonla ilgili bilgiler sana gelir

nevzat eRbay

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Gecmis olsun bence hemen bak siteden eger calinti ise git polise teslim et hileli yollara hic girme uc kurus para icin degmez eger calinti ise sende bulunursa 165.Madeye gore yargilanirsin 6 aydan 3yila kadar hapis yolu var yada 1000 gun para cezasi ustune ustluk hirsiz damgasi yersin ispat edcek birseyin yoksa( fatura fis)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt