Çalıntı bir laptop un bulunma şansı ?

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Çalıntı bir laptop un bulunma şansı ?
başlıkta da belirttiğim gibi. Arkadaş kaptırmış pc sini. Bulma şansı var mi acaba ?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Telefonlarda şans daha yüksek olabiliyor ama pc yönünden bazen daha zor oluyor,başta takip sistemi daha geç işler

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
mac iple takip yapılması lazım

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
mac denilen şeyi araştırdım. yapılan birkaç ayar ile mac değiştirilebiliyor muş. bunun dışında acaba ne ile bulunabilir ? ve de internete bağlanması mı gerekiryor o bilgisayarın bulunabilmesi için ?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
%15

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Mac ı değiştirdiği iddia edilen program var ama ne derece doğru bilmem çünkü mac fiziksel bir birim tarafından tutuluyo diye biliyorum yanliş olabilir. Diğeri ise nete girmeden bulman imkansız nete girmesi şart[/SIZE][/COLOR]

Akıncı

Akıncı

Üye
sattı ise zor :) %20 olur en fazla

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]Mac ı değiştirdiği iddia edilen program var ama ne derece doğru bilmem çünkü mac fiziksel bir birim tarafından tutuluyo diye biliyorum yanliş olabilir. Diğeri ise nete girmeden bulman imkansız nete girmesi şart[/SIZE][/COLOR]

hm.. benim de aklıma öyle geldi. ama net te gezdim biraz öyle şeyler varmış, peki nette sadece aynı yerden değil de değişik yerler den bağlanıyorsa internete ? örneğin kafe ler den ? yani belli bir yerlerden bağlanmıyorsa ?

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Vay be,sonuctan haberdar ederseniz sevinirim.

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]o konuda sunu söyleyebilirim bir kafeden girmişse kafe tespit edilebilir ve sonra varsa kafede görüntü kaydı ona ulaşılıp sonra şahsi tespit edebilir ve ona görede işlem yapılabilir.[/SIZE][/COLOR]

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]o konuda sunu söyleyebilirim bir kafeden girmişse kafe tespit edilebilir ve sonra varsa kafede görüntü kaydı ona ulaşılıp sonra şahsi tespit edebilir ve ona görede işlem yapılabilir.[/SIZE][/COLOR]

bakın bu mantıkılı ;) bunu düşünememiştim.

nokia_belle

nokia_belle

Üye

mesela ne kadar geç ?
Çok geç hatta hiç bile olabilir,eğer tutupta bir dükkana satarsa sonrasında araştırma yapılıp o dükkana satarken,satan kişinin kaydı olursa işte o zaman şansın %100 olur ama onu parça parça olarak satarsa o şans 0 olur
Arabalardada böyle oluyor çalıp kaportasını,teyp vs satıyorlar sonrada bulunması çok zor hatta hiç bulunmuyor

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Çok geç hatta hiç bile olabilir,eğer tutupta bir dükkana satarsa sonrasında araştırma yapılıp o dükkana satarken,satan kişinin kaydı olursa işte o zaman şansın %100 olur ama onu parça parça olarak satarsa o şans 0 olur
Arabalardada böyle oluyor çalıp kaportasını,teyp vs satıyorlar sonrada bulunması çok zor hatta hiç bulunmuyor

bilgilendirmeden dolayı teşekkür ederim kardeşim

ümran

Üye
üzücü bir durum ...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Zor arkadaşımda çaldırdı mac adresini savcıya verdik hala haber yok.

ümran

Üye
inşAllah bulunur ,kolay kazanılmıyor o paralar..

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
mac verildi de pek umutlu değiliz. bizim yapabileceğimiz birşey yok mu acaba polisi beklemek yerine ?

- - - Eklendi - - -

inşAllah bulunur ,kolay kazanılmıyor o paralar..

amin kardeşim inşAllah.

Üst Alt