çalinan windows telefon nasil bulunur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
çalinan windows telefon nasil bulunur
Bugün siniftan kardeşimin telefonunu çalindi.büyük ihtimal hatti atilmiştir. Telefonu nasil bulabiliriz. Windowsphone 6.1 yüklü

NAPABİLİRİM

komando04

komando04

Üye
geçmiş olsun kardeşim ama sadece telefonu kullanıma kapatabilirsin eğer sim atılmış ise

uMTOku

Üye
İmei numarası var mı
Sent from my Lumia 920 using Board Express

nanotex

nanotex

Üye
6.1 de bu özellik varmı bilinmez. Polise IMEI numarasını bildirmeniz gerekiyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Windows Phone un 6.1 surumu yok o Windows Mobile idi ve o sistemde telefonumu bul özelliği yok diye biliyorum,geçmiş olsun tek çare imei ile polise gitmeniz gibi gözüküyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
geçmiş olsun

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Telefon sahibi dilekçe (dilekçede cihazın imei numarası ve olayın nasıl, ne zaman, nerede gerçekleştiği belirtilecek) kimlik fotokopisi ve varsa fatura fotokopisi ile birlikte savcılığa başvuracak.
Savcılık başvuran kişinin dilekçesini ve ön ifadesini aldıktan sonra, emniyet müdürlüğüne talimat gönderecek ve soruşturma başlayacak. Muhtemelen sonuç çıkmayacak ve takipsizlik kararı ile sonuçlanacak.

Bunlarla uğraşmak yerine BTK'dan başvurulup kapattırılması en kısa yol.
Belki telefon ve çalan kişi bulunmaz ama en azından çalan kişi telefonun hayrını görmez.
Ancak ille de bulunması için süreç işlesin, suç duyurusunda bulunayım soruşturma yapılsın diyorsan bu yöntemi (imei kapattırma yöntemini) kullanmamalısın.

BTK'da Kayıp/Çalıntı İhbar Sürecinin İşleyişi:

Kayıp/Çalıntı ihbarı yapabilmek için hat sahibinin, Bilgi İhbar Merkezi‘nin Türkiye'nin her yerinden 444 9 777 ve 0312 232 23 23 numaralı telefonlarını bizzat araması gerekmektedir. Bilgi İhbar Merkezi 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
komando04

komando04

Üye
Telefon sahibi dilekçe (dilekçede cihazın imei numarası ve olayın nasıl, ne zaman, nerede gerçekleştiği belirtilecek) kimlik fotokopisi ve varsa fatura fotokopisi ile birlikte savcılığa başvuracak.
Savcılık başvuran kişinin dilekçesini ve ön ifadesini aldıktan sonra, emniyet müdürlüğüne talimat gönderecek ve soruşturma başlayacak. Muhtemelen sonuç çıkmayacak ve takipsizlik kararı ile sonuçlanacak.

Bunlarla uğraşmak yerine BTK'dan başvurulup kapattırılması en kısa yol.
Belki telefon ve çalan kişi bulunmaz ama en azından çalan kişi telefonun hayrını görmez.
Ancak ille de bulunması için süreç işlesin, suç duyurusunda bulunayım soruşturma yapılsın diyorsan bu yöntemi (imei kapattırma yöntemini) kullanmamalısın.

BTK'da Kayıp/Çalıntı İhbar Sürecinin İşleyişi:

Kayıp/Çalıntı ihbarı yapabilmek için hat sahibinin, Bilgi İhbar Merkezi‘nin Türkiye'nin her yerinden 444 9 777 ve 0312 232 23 23 numaralı telefonlarını bizzat araması gerekmektedir. Bilgi İhbar Merkezi 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

gerçekten son derece olumlu bilgiler verdin. Abi sağolasın umarım arkadaş bunları uygulayarak bir sonuç elde eder

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun telefonu ikinci el almıştım 6 ay önce faturası falan vardı buldum p.tesi günü savcılığa gidicem inş bi sonuç çıkar

• Beğen
Tepkiler: katil_197
komando04

komando04

Üye
çok sağolun telefonu ikinci el almıştım 6 ay önce faturası falan vardı buldum p.tesi günü savcılığa gidicem inş bi sonuç çıkar

inşallah kardeşim bu arada forumun her yerinde görünüyorum haberi

süper nova

süper nova

Üye
Allah bu hırsızların ve dolandırıcıların hepsinin belasını versin. :off:

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312 ve ardacumhur
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kul hakkı yemenin günahı çok büyük.Allah hepsini bildiği gibi yapsın

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Böyle birşey buldum ama çalışır mı bilmiyorum :(

Windows phone 6 demişsiniz bir an aklımdan çıkmış :(

merlin19

merlin19

Üye
Windows Phone un 6.1 surumu yok o Windows Mobile idi ve o sistemde telefonumu bul özelliği yok diye biliyorum,geçmiş olsun tek çare imei ile polise gitmeniz gibi gözüküyor

Telefonumu bul özelliği olsada malesef bulamaz nedenini biraz açayım bazı denemler yaptım..

1.Telefonun konumu ve bölgesi A.B.D Olmak zorunda.. yoksa bulmuyor.

2. Wp sitesinden tr dil ile bulunmaz ingilizce olmalı.

3. eğer telefondan hat söküp atıldı ise üzerine su için malesef telefonu bul özelliği sim karta atılan bir gizli sms kodu ile bulunuyor

Bunu bizzat test ettim acaba microsofta sormak gerek telefonu çalan hırsız sim kartı attığında ve başka sim kart taktığında sitedeki yere acaba hırsızı arayp acaba sizin numaranız kaçtı şey siteye ekleyip sizin yeri bulacağımda diyemi soracak bu insanlar..

yani bu özellik fos çıktı beyler denemek isteyen hattını çıkartıp önce konum ve bölgeyi a.b.d yapsın wp site dilinide ingilizce yapsın ve hattı çıkarıp başka telefona takın bakın size bul dediğinizde ne sms si geliyor :)

ecel54

ecel54

Üye
Telefonumu bul özelliği olsada malesef bulamaz nedenini biraz açayım bazı denemler yaptım..

1.Telefonun konumu ve bölgesi A.B.D Olmak zorunda.. yoksa bulmuyor.

2. Wp sitesinden tr dil ile bulunmaz ingilizce olmalı.

3. eğer telefondan hat söküp atıldı ise üzerine su için malesef telefonu bul özelliği sim karta atılan bir gizli sms kodu ile bulunuyor

Bunu bizzat test ettim acaba microsofta sormak gerek telefonu çalan hırsız sim kartı attığında ve başka sim kart taktığında sitedeki yere acaba hırsızı arayp acaba sizin numaranız kaçtı şey siteye ekleyip sizin yeri bulacağımda diyemi soracak bu insanlar..

yani bu özellik fos çıktı beyler denemek isteyen hattını çıkartıp önce konum ve bölgeyi a.b.d yapsın wp site dilinide ingilizce yapsın ve hattı çıkarıp başka telefona takın bakın size bul dediğinizde ne sms si geliyor :)

1. Benim türkiye fakat buluyor

2. Türkçe sitede de var

3. Evet simkart yoksa telefonu bulamaz ama simkartı çıkarttığı zaman zaten telefon kilitlenecek o yüzden işe yarar. Sadece verileri silemez

IVI-Elia

Üye
Windows Phone 8 olaydı bir şeyler yapılırdı da Windows Mobile 'da öyle bir yardımcı özellik yok.Arkadaşların dedikleri işine yarar bulursun İnşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt