Soruyu kest.![]()
Tabii ki yüklenemez. O telefonlarda orjinal iPhone'da olan donanımın yarısının yarısının yarısı dahi varsa ben işi bırakıyorum.![]()
son noktayı koydun
biz okadar para veriyoruz alıyoruz adamlar 10 da 1ini verip iphone a yüklenen oyunları yüklemek istiyorlar neyiz abi biz
bazı çin modellere java oyun yüklenebilir okadar bazılarına oda yüklenmezson noktayı koydun
biz okadar para veriyoruz alıyoruz adamlar 10 da 1ini verip iphone a yüklenen oyunları yüklemek istiyorlar neyiz abi biz
bazı çin modellere java oyun yüklenebilir okadar bazılarına oda yüklenmez

Alınma bu dediklerim bütün jailbreak lı ipod ve iphone sahiplerine ;
Okadar parayi veriyorlar 0,99 $ uygulamaları alamıyorlar. Telefonlarının yazılımlarıyla oynuyorlar ve yasadışı yöntemlerle telefonlarına uygulama yüklüyorlar. Bunu yaptıktan sonrada kendilerini Çin malı diye tabir ettiğimiz üretimi Çin'de gerçekleşmiş kopya telefonlara sahip kişilerden üstün görüyorlar. Eğer bu değindiğim konudaki iPod ve iPhone sahiplerindenseniz paraya kıyamayıp o telefonları almak zorunda kalan insanlardan kendinizi üstün göremessiniz. Eğer derseniz ki haklılar durumu olan var olmayan var ama vicdanım rahat bende jailbreakımı yaparım kimseyede ileri geri yorum yapmam derseniz o sizin bileceğiniz iş![]()
ben 180 tly aldım iphone 3gs black radyo wi-fi jawa var. Uygulamada atılabiliyor bide 32gb ye kdar hafızasını yükseltebiliyıorsunuz bnmki 32gb gerçeğinden tek farkı itunese girmiyor bide kamerası 3.2 den düşük ama en az 2m mb java destekli bütün programları kaldırıyor. Her videoyu ve ses dosyasınıda oynatabiliyor ekranıda dier çakmalar gibi yavas hareket etmiyor gerçeği gibi. sadece itunes ve kamerası için okadar para vermeye grk yok esenlerde satan yerler var.